6 tipp, hogyan keltsd fel a férfi érdeklődését az edzőteremben
2018-08-16  /  Szerző:   /   Randi Megláttál egy jóképű, helyes férfit az edzőteremben, de nem tudod, hogyan elegyedhetnél szóba vele, hogyan kelthetnéd fel a figyelmét? Alábbi cikkünkben mindezekre megtanítunk, így a legközelebbi edzésen már tudni fogod, mi a teendőd.

1. Hagyd abba a zenehallgatást!

Először is, hagyd abba az állandó zenehallgatást. Lehet, hogy a férfi is észrevett már téged, de nem tudja, hogyan szólíthatna meg. Ha mindig azt látja, hogy fülhallgató van a füledben, akkor valószínű nem veszi a bátorságot, hogy megszólítson, hiszen azt is gondolhatja, hogy ezzel esetleg zavarni fog téged. Légy figyelmes a körülötted lévőkre, és ha észreveszed, hogy valaki kacérkodva néz rád, szüneteltesd a zenehallgatást.

2. Vedd fel a szemkontaktust!

Ha fel szeretnéd kelteni a férfi figyelmét az edzőteremben, akkor próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust. Ne bámuld őt folyamatosan, míg az edzőteremben vagy, hanem csak néha-néha pillants felé rövid ideig. Ha azt veszed észre, hogy ő is néz téged, akkor ne fordítsd el gyorsan a fejed, hanem szemezgess vele egy kicsit.

3. Mosolyogj!

Soha ne felejts el mosolyogni, még az edzőteremben sem! Igen, miután egy nagyon kemény edzéstervet is végeztél, próbálj meg mosolyogni. Egy szép mosoly csodákra képes, és a férfiak nagyon szeretnek olyan nőkkel beszélgetni, akik barátságosnak és boldognak látszanak.

4. Mutatkozz be!

Miután a fentebb leírt lépéseken sikeresen túljutottál, odaléphetsz hozzá, hogy bemutatkozz. Nem kell kigondolnod semmilyen nyálas dumát, csak egyszerűen mondd neki, hogy „Szia, engem XY-nak hívnak…”. Kezdetnek ez bőven elég részedről. Ezután figyeld meg a férfi reakcióját, hiszen a visszajelzéseiből könnyen rájöhetsz arra, ha te is bejössz neki. Ha nem tudod, mivel indítsd a beszélgetést, akkor kérd meg, hogy segítsen neked valamelyik kondigép beállításánál vagy a súlyok felpakolásánál, vagy kérj tőle valamiben tanácsot az edzéssel kapcsolatban. Próbálj minél természetesebben viselkedni és felejtsd el az izgulást!

5. Adj időt az ismeretség kibontakozására!

Mindezeket a lépéseket természetesen nem szükséges egyetlen nap alatt lebonyolítanod. Ismered a híres mondást, miszerint „a türelem rózsát terem”, ugye? Hagyd, hogy a kapcsolat normál tempóban kibontakozzon, és soha ne erőltesd a dolgokat. Attól függően, hogy a férfi hogyan viselkedik veled, rájössz majd arra, hogy csak barátságos veled, vagy ő is vonzódik hozzád. Ha úgy érzed, hogy te is bejössz neki, akkor akár még bókolhatsz is neki, vagy ha elég bátornak érzed magad, akkor hívd meg egy kávéra.

6. Mindig légy önmagad!

A legfontosabb tanács, amit adhatunk neked az mégis az, hogy mindig légy önmagad és soha ne félj a visszautasítástól sem. Végülis a legrosszabb dolog, ami történhet az, ha a férfi nem mutat irántad különös érdeklődést. Ez azonban több, mint valószínű, hogy nem lesz nagy hatással rád, hiszen még csak nem is ismerted őt igazán.