5 leggyakoribb hazugság, amit a megcsalók gyakran mondanak
2017-02-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A férfiak hazudnak a nőknek, a nők hazudnak a férfiaknak, habár mindkét nem más-más okokból. A nők általában azért hazudnak, hogy ne bántsanak meg valakit, míg a férfiak amiatt, hogy ne kerüljenek bajba.

Megcsalás, féltékenység, hazugság….kényes téma ez. Persze attól függ, hogy melyik pozícióban voltál a szerelmi háromszögben?! Te képes lennél megbocsájtani a párodnak, ha kiderülne, hogy megcsalt? Könnyen elhitted a kitalált hazugságokat vagy rögtön rájöttél, hogy mi zajlik a háttérben?
Ha néha-néha füllentünk, az sokak szerint még elfogadható, mivel a hazugság sajnos az emberi természet része. Gond akkor van, ha rendszeresen hazudozunk, és ez életünk megszokott részévé válik. Ez nagyon könnyen tönkretehet akár egy jól működő kapcsolatot is.

A továbbiakban lássuk azt az öt hazugságot, amit a megcsalók a leggyakrabban mondanak:

1. Dugóba kerültem, késni fogok
2. Azért nem hívtalak, mert lemerült a mobilom
3. Hosszú napom lesz az irodában, későn jövök haza
4. Üzleti úton leszek, emiatt nem leszek itthon a hétvégén
5. A haverjaimmal, barátaimmal találkozom
Ha egy kapcsolatban folyamatos az egyik vagy másik fél hazudozása, ott nagy gond van. Szerelem ide vagy oda, egy rendszeres hazudozóra nem érdemes az időnket pazarolni. Sok mindent meg lehet bocsájtani, de a folyamatos átverést egy idő után már nem.