40 évesen ismét babát vár Britney Spears
2022-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Britney Spearsnek legutóbb azért gratuláltak a rajongói, mert egy posztjában 28 éves színész párját, Sam Asgharit a férjének nevezte. Az eljegyzésük tavaly szeptembereben történt, de úgy tűnik, ezúttal még magasabb szintre jutott a kapcsolatu, ugyanis a 40 éves popikon boldogan osztotta meg a közösségi oldalán a hírt, miszerint ismét várandós.

„Annyi kilót leadtam a maui-i utamon, hogy csak úgy visszaszedjem. Arra gondoltam: 'Jézusom... mi történt a gyomrommal???' A férjem azt mondta: 'Nem, te bolond, csak a kajától vagy terhes!!!' Szóval csináltam egy terhességi tesztet... nos, babát várok” – mesélte az énekesnő a közösségi oldalán.

„Nehéz, mert amikor korábban terhes voltam, perinatális depresszióm volt. Azt kell mondanom, borzalmas volt. Akkoriban a nők nem beszéltek róla, egyesek veszélyesnek tartották, ha egy nő így panaszkodik, amikor babát vár... de ma már a nők mindennap beszélnek róla. Hála Istennek, ezt a fájdalmat nem kell titokban tartani. Ezúttal minden nap jógázni fogok” – írta az Instagram-oldalán Britney.

Forrás: Blikk