4 tipp, hogy vonzalmat ébressz benne!
2022-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Megtetszett valaki, és kíváncsi vagy, hogyan tudnál a figyelme középpontjába kerülni, és miként válhatsz álmai nőjévé? A legjobb helyen jársz! Olvasd el tippjeinket, amelyek segítségével Te is elérheted a célod.

1. tipp: Soha ne siettesd!

Neked lehet, hogy ő álmaid pasija, de könnyen előfordulhat, hogy ő más típusú nőkhöz vonzódik, mint amilyen Te vagy. Semmi gond nincs ezzel, csak legyél türelmes, és hagyj neki elég időt, amely alatt átgondolhatja, hogy egy ilyen lánnyal, mint amilyen Te vagy, le tudná-e élni az egész életét. Talán ezen most meglepődsz, de a férfiaknak sokkal több idő kell ahhoz, hogy elköteleződjenek valaki felé, mint a nőknek. Ezért ne próbáld meggyőzni őt, minden lehetséges úton, és ne Te akard diktálni a tempót számára. Mesélj neki arról, hogy hogyan képzeled el a jövőt, legyél érdekes és izgalmas, így közelebb kerülhettek egymáshoz.

2. tipp: Ne terítsd ki előtte minden kártyád!

Semmiképpen ne éreztesd vele, hogy mindenáron meg akarod szerezni a figyelmét. A férfiak szeretik a magabiztos és belevaló nőket, szóval mutasd meg neki, hogy milyen energikus vagy, hogy szenvedélyesen éled az életed, és tudatosítsd benne, hogy akkor sem fogsz összeomlani, ha ő nem viszonozza az érzéseidet.

3. tipp: Vigyél egy kis energiát a kapcsolatba!

Ne loholj folyton utána, hagyd, hogy úgy élje az életét, ahogyan neki tetszik. Ne akard ezt az egészet görcsösen, sőt! Ha esetleg betoppan valaki más az életedbe, akkor legyél nyitott, és állj készen egy igazi szerelemre, akár valaki teljesen mással.

4. tipp: Legyél jó barát!

Ha épp kapcsolatban van az illető, akkor ne rendezz féltékenységi jelenetet, ha az aktuális barátnőjéről, vagy egy exéről mesél. Inkább éreztesd a támogatásod, és adj neki tanácsokat, ha arra van szüksége. Ezzel elnyerheted a bizalmát, és közelebb kerülhettek egymáshoz. Hidd el értékelni fogja, hogy Te nem akarod folyton megmondani, mit tegyen, és hogyan. Ha érzi, hogy bízhat benned, akkor szívesebben nyílik meg előtted, és egy különleges helyre kerülsz a szívében.

Ez is érdekelhet! - Hogyan ne lépd át a határt barátság és párkapcsolat között?

Sajnos az is benne van a pakliban, hogy végül minden erőfeszítésed ellenére sem jön össze a dolog köztetek. Ilyenkor sem szabad elkeseredned, inkább keress valaki olyat, akivel azonnal kölcsönösen érzitek azt a bizonyos szikrát!