4 tipp, hogy hamarosan rád találjon a szerelem
2022-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Ha a szerelmi attitűdöd még mindig a "nincsenek normális férfiak" és a "ha vannak is, engem elkerülnek" tartományban mozog, ideje újragondolni a kapcsolatokról alkotott elképzeléseidet. Íme, a folyamat kihagyhatatlan állomásai, amin keresztül eljuthatsz a kívánt pasi megismeréséig.

1. Programozd át az elvárásokat!

Ahhoz, hogy a vágyból tényleg változás legyen, először be kell lőnöd a konkrét célt. Ne a pontos paraméterekre gondolj, sokkal inkább arra, mi az, amit szíved szerint megkívánnál egy kapcsolattól. Minden nagy cél eléréséhez elsősorban magadon kell dolgoznod. Ha a múlt csalódásaiból indulsz ki, akkor még csak nem is nullánál lesz a startvonalad, de egyenesen mínusz egynél. Ha azt vizionálod, hogy a következő fickó ugyanúgy megbánt, megcsal vagy elhagy, ahogy esetleg az exed tette, nagy valószínűséggel bele is trafálsz. Ám ha képes vagy pozitívra fordítani az elvárásokat, vagyis elhiszed, hogy létezik olyan férfi, aki képes tisztelni és szeretni, megtetted az első lépést.

2. Nyisd ki a kapukat!

Ha eddig félig reménnyel, félig kudarcvízióval telve ücsörögtél, és szinte pillanatról pillanatra változott benned az érzés: élvezed a szinglilétet, de mégis jó lenne valakivel osztozni az örömökön, akkor ideje átbillenned az igen oldalra, és aktivizálnod magad. Várhatsz persze ölbe tett kézzel - de azért sejthető, hogy hány pasi fog megkörnyékezni egy mereven elzárkózó nőt -, miközben a szünet alatt keserűen igazolod magadnak a kudarcokat. Vagy elindíthatod a keresőprogramot, amivel végre azt a pasit vonzod be, akire szükséged van. Ez a férfi viszont nem fog a lakatra zárt ajtódon zörgetni: ha valaki érzelmileg nyitott egy új kapcsolatra, azt a pasik radarja azonnal megérzi, nem véletlenül kerülik a mogorva, életunt, negatív csajokat, és kattannak rá nyomban a pozitív kisugárzásra.

3. Van edzésterved?

A célról még véletlenül sem elég csupán ábrándozni. A terv ebben az esetben nem pontokba szedett csábítási praktikákat jelent, hanem azt, hogy végre meghozod az elhatározást, és nem vagy lusta tenni érte. Nem kell a potenciális álomférfi nyomában loholnod vagy kutatnod éjjel-nappal a lehetőséget, elég, ha esélyt adsz az egymásra találásnak. Ezért olyan programot kell szervezned, ahol megfordulhat az a férfi, aki a vágyaidban szerepel.

4. Álompasi csak álomcsajra gerjed

Rossz úton jársz, ha azért vadászol szerelemre, mert a pasitól várod a boldogságot, az efféle tévhitek vége legtöbbször csalódás. Egész egyszerűen azért, mert addig, amíg te nem érzed jól magad a bőrödben, ne várd, hogy bárki is másképp lássa.

Az ideális társ annak az életébe fog betoppanni, aki maga is képes ideális társsá válni. Mint mindenki más, te is tükörként működsz, és kívül azzal fogsz találkozni, amit legbelül magadban hordasz. Ezért hiába vértezed fel gondolatban álmaid pasiját nagy szívvel, kiegyensúlyozott lélekkel és határtalan türelemmel, ha te sem ütöd meg az érzelmi mércét, nem fogtok egymásra találni.