4 randitípus, ha szorongással küzdesz
2020-08-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ha valaki szorongó típus, akkor számtalan olyan dolog, amely másoknak természetes, számára nehézséget okoz, egész életében. Az ilyen személyiség probléma sajnos akár egy párkapcsolat kialakításának útjába is állhat, hiszen amíg legtöbbünknek egy randi könnyed szórakozás, addig egy ilyen gondokkal küzdő embernek egy rémálom, és inkább el sem megy rá.

Szerencsére akadnak olyan típusú randik, amelyek még egy szorongó szingli számára is jó lehetőségnek bizonyulhatnak a párkeresésre. Olvass tovább, és ismerj meg 4-et közülük!

1. Jelentkezz egy csoportos randira!

Ma már számtalan formában próbálhatod ki az ismerkedés ezen típusát. Egy-egy erre szakosodott cég rendezésében különböző programokon vehetsz részt, miközben más, párra vágyó szinglikkel ismerkedhetsz. Legyen az egy hegyi túra, közös főzés vagy táncóra, válogathatsz, hogy mihez lenne kedved. A könnyed program pedig segít feloldódni, és legyőzni a szorongást.

2. Rendezz be házimozit!

Ha számodra ijesztőnek tűnik egy zsúfolt moziterem, akkor sem kell lemondanod egy közös moziélményről. Persze, ahhoz, hogy igazán különleges legyen a randi, kicsit el kell szakadni a Netflix-től és a kanapétól. De miért ne rendezhetnéd be a saját házimozidat egy-egy estére? Természetesen nem kell drága műszaki cikkekre költened, elég egy vászon, illetve egy projektor a hátsó kertben, meg némi pattogatott kukorica és a nyugodt szórakozás garantált.

Ezt is olvasd el! - Túlzott félelem a közös jövőtől – hogyan kerüld el egy új párkapcsolatban?

3. Főzzetek együtt!

Nincs szükség menő étteremre, pincérekre és drága ételekre egy fantasztikus, gyertyafényes vacsorához. Ha együtt készítitek el otthon, sokkal nagyobb és bensőségesebb élmény lehet. Közelebbről megismerhetitek egymást, hiszen az oldottabb környezetben a beszélgetés is könnyebben megy. Ráadásul a tömeg helyett csak egymásra koncentrálhattok, így a nyomás is kisebb lesz rajtad.

4. Menjetek csillaglesre!

Míg egyesek számára egy kempingezés szuper kaland, mások inkább csak az árnyoldalait látják. A természet közelsége viszont mindenkire jó hatással van, segít ellazulni, és kicsit kiszakadni a hétköznapi gondokból. Attól még, hogy soha nem tennéd be a lábadat egy kempingbe, van lehetőséged átélni egy hasonló élményt. Akár a hátsó kertedben is felállíthattok egy sátrat, és gyújthattok tábortüzet, hogy közben gyönyörködhessetek a csillagokban, és nagyokat beszélgethessetek egy ilyen békés környezetben.

Természetesen a szorongás minden embernél másként jelentkezik. A fenti ötletek sem biztos, hogy mindenkinek vonzó programot jelentenek, de ha már egy érdekeset találsz köztük, akkor lehetőséged nyílhat egy kellemes és biztonságos randira a partnereddel, ahol a problémáid helyett végre csak a szerelemre összpontosíthatsz.