4 jel, hogy a tökéletes partner vagy, de nem a megfelelő időben
2017-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Néha még gondolsz arra a volt párodra, akivel szakítottatok, de azon gondolkodsz, hogy vajon milyen lett volna, ha együtt maradtok? Lehet, hogy szerelmes voltál, azonban a kapcsolatotok nem működött, mert túlságosan a karrieredre koncentráltál vagy, mert sok olyan körülmény volt, ami nem lett volna megfelelő egy harmonikus párkapcsolat kialakításához?

Sajnos, amikor a megfelelő partnerrel találkozol nem megfelelő időben, a párkapcsolat a legtöbb esetben szakításra van ítélve. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a jeleket, melyekről rájöhetsz arra, hogy megtaláltad a megfelelő partnert, azonban az időpont egyáltalán nem megfelelő egy közös párkapcsolat kialakításához. Még ha meg is találtad a számodra megfelelő partnert, de te nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, semmi esélyetek nincs a közös jövőre.

1. Csak a karrieredre koncentrálsz

Ha a munka az első számú prioritás az életedben, nehéz beillesztened az életedbe egy szerelmet is, bármennyire is jó dolog lenne. Nincs abban semmi rossz, ha szeretnél előrébb lépni a karrieredben, sőt, fontos az, hogy mindig motivált legyél, szenvedéllyel végezd a munkádat és pénzügyileg is független légy, mielőtt kialakítasz egy párkapcsolatot.

2. Még mindig szereted az exed

Lehet, hogy nemrég szakítottál az exeddel, vagy lehet, hogy még mindig szereted őt. Bárhogyan is lenne, szakítás után ne menj rögtön bele egy újabb párkapcsolatba. Ha meg is találtad a számodra megfelelő partnert, nagyon nehéz lenne megmaradnod a jelenben, miközben te még a múltadon gondolkodsz. Még ha sokan azt mondják, hogy a legjobb orvosság egy szakítás után az, ha újabb párkapcsolatot kezdesz, az új kapcsolat sikerességének az esélye nagyon minimális.

3. Kapcsolatfüggő vagy

Ha még nem tanultad meg szeretni és elfogadni önmagad, biztosan nem leszel képes szeretni egy másik személyt sem. Egy párkapcsolat sikeressége két emberen múlik, akik megismerik egymást, közösen tudnak fejlődni, de ugyanakkor megtartják a függetlenségüket is. Függetlenül attól, hogy mennyire szeretitek egymást, ha kapcsolatfüggő vagy, először még dolgozz magadon, azon, hogy te önmagadban is boldog légy, mielőtt még bárki másra koncentrálnál.

4. Költözni tervezel

Ha tervezel elköltözni a jelenlegi városodból vagy abból az országból, ahol jelenleg élsz, akkor nincs sok értelme, hogy egy új párkapcsolatba bonyolódj. Nem létezik annál szörnyűbb érzés, amikor megtalálod a tökéletes partnert, de épp akkor el kell költöznöd arról a helyről, ahol közel lehettél volna hozzá.