10 dolog, amit elvárhatsz egy olyan férfitől, akihez férjhez szeretnél menni
2017-11-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Amikor a jövődre nézve komoly terveid vannak, semmiképp sem szabad beérned kevesebbel, ha úgy érzed, többet érdemelnél. Mielőtt bármit is kérnél a párodtól, előbb meg kell tudnod azt, hogy te mit szeretnél önmagadtól. Ne légy visszafogott a szerelemben és a párkapcsolatban. A szerelemnek csodálatosnak kell lennie, hiszen az életedben ez az egyik legnagyobb boldogságforrás. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 10 dolgot, amit meg kell kapnod a szeretett férfitől akkor, ha már komoly jövőt terveztek együtt.

1. Hogy hatással legyen az életedre!

Amikor komoly gondolataid vannak a házasságról, semmiképp sem kell kevéssel beérned. Mindenképp szükséged van egy olyan emberre, aki pozitívan tudja befolyásolni az életed, aki törődik veled, és ezt nem csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítja.

2. Hogy hiányozz neki, amikor nem vagy mellette!

Olyan férfivel kell közös jövőt tervezned, aki gyakran gondol rád, amikor nem vagytok együtt, és aki erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél többször találkozni tudjon veled.

3. Hogy szépen viselkedjen veled!

Egy olyan férfitől, akivel közös jövőt tervezel, el kell várnod azt, hogy úgy kezeljen, mint egy királynőt. A melletted lévő férfinek minden nap emlékeztetnie kell téged arra, hogy te vagy a legszebb és legfontosabb a számára.

4. Hogy kihívás elé állítson!

Amikor házasságot tervezel egy férfivel, mindenképp egy olyan férfire van szükséged, aki képes vitatkozni veled akkor, amikor valamiben más véleményen van. Egy olyan férfi, aki kimondja őszinte véleményét, kihívás elé állít téged és rávezet arra, hogy egyes dolgokon jobban elgondolkodj.

5. Hogy vágyjon utánad és legyen szenvedélyes!

Egy olyan férfitől, akivel meg szeretnél házasodni mindenképp el kell várnod azt, hogy szenvedélyes legyen. Egy férfinek mindig éreztetnie kell veled azt, hogy vonzódik irántad és mindig szerelmesen kell a szemedbe nézzen.

6. Hogy bevonjon az életébe!

Ha egy komoly párkapcsolatot szeretnél, a szeretett férfitől mindenképp el kell várnod azt, hogy bevonjon az életébe, hogy bemutasson a családjának, a barátainak és a kollégáinak.

7. Hogy gondoskodó legyen veled!

Amikor házasságon gondolkodsz, akkor a férfitől el kell várnod azt, hogy emlékezzen a különleges alkalmakra, és néha az sem árt, ha csak ok nélkül visz neked virágot vagy csokit.

8. Hogy tervezni tudjon!

Ha a jövődet tervezed, a jövendőbeli férfitől mindenképp el kell várnod azt, hogy a terveivel neked is örömet okozzon. Válassz egy olyan férfit, aki úgy tervezi a közös jövőtöket, hogy az neked is kedvező legyen.

9. Hogy romantikus legyen!

A jövendőbeli férfinek olyannak kell lennie, aki tudja, milyen igazi lovagnak lenni, aki kinyitja előtted az ajtót, aki udvarol neked, és aki tudja, hogyan nyűgözzön le. Egy olyan férfire van szükséged, aki kézen fogva jár veled az utcán, és aki büszke arra, hogy őt választottad.

10. Hogy jobb emberré tegyen!

Ha a jövődet tervezed, olyan férfivel kösd össze az életed, aki képes kihozni belőled a legjobbat, és aki örül annak, hogy az élete része vagy. Megérdemelsz egy olyan férfit, aki beteljesíti az álmaidat, és aki minden pillanatban mosolyra fakaszt.