1 %, hogy repülhessen! Madárkórház Alapítvány
2020-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Ugye Te is gyönyörködtél már a magasban szárnyaló madarak látványában?

Őket is érheti betegség, baleset. Ők is szorulhatnak segítségre.

A madarak bolygónk természeti kincsei. Velünk élnek.

Az ő hangjukra ébredhetünk minden reggel. Nélkülük néma lenne az erdő, és üres az ég.

Segíts nekik Te is! Mi is ezt tesszük.

A hortobágyi Madárkórház Alapítvány 1999 óta állatvédő civil szervezetként sérült, védett madarak ellátásával, gyógykezelésével foglalkozik.

 Az ország minden részéből érkeznek sérült, beteg, védett-fokozottan védett madarak, melyek / túlnyomórészt sebészeti/ állatorvosi ellátása, utókezelése és teljes gyógyulása után, a jelenlegi feltételek között, mintegy 40%-ban visszavadításra kerülnek, ezután szabadon engedjük őket. Mindezt támogatásokból, adó 1% felajánlásokból tesszük, amihez ön is hozzájárulhat.

A Madárkórház a természetvédelmi mozgalmakhoz hasonlóan természetszeretőbbé próbálja tenni az embereket. Fontos számukra a környezettudatos nevelés, hogy a gyermekek is szeressék a természetet, és vele együtt ismerjék meg és védjék a madarakat. Ezért kórházunk nyilvános, bárki meglátogathatja pácienseinket, valamint végigkísérheti a teljes gyógyulási folyamatot.Az alapítvány meggyőződése, hogy a látogató szembesülve a sokszor jóvátehetetlen vagy csak nagyon nagy erőfeszítések árán gyógyítható, emberi felelőtlenség miatt történt károkozás következményeivel, megváltoztatja a szemléletét, és igyekszik másokra is hatni.

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy a sérült madarak újra repülhessenek!

Ha Neked is fontos természeti értékeink védelme segíts velünk együtt. Ajánld fel adód 1 %- át, hogy együtt visszaadhassuk a természetnek, ami a természeté.

Adószámunk: 18557899-1-09

Címünk: Madárkórház Alapítvány, 4071 Hortobágy, Petőfi tér 2/c

 

Telefon/Fax.: 0630/9-435-494, 0652/369-181

Web: www.madarpark.hu

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!