1%...hogy repülhessen!
2017-02-10  /  Szerző:   /   Ajánló Adó 1%, hogy repülhessen!Madárkórház Alapítvány    Ugye Te is gyönyörködtél már a magasban szárnyaló madarak látványában?

Őket is érheti betegség, baleset. Ők is szorulhatnak segítségre.

A madarak bolygónk természeti kincsei. Velünk élnek.

Az ő hangjukra ébredhetünk minden reggel. Nélkülük néma lenne az erdő, és üres az ég.

Segíts nekik Te is! Mi is ezt tesszük.A hortobágyi Madárkórház Alapítvány 1999 óta állatvédő civil szervezetként sérült, védett madarak ellátásával, gyógykezelésével foglalkozik.

Az ország minden részéből érkeznek sérült, beteg, védett-fokozottan védett madarak, melyek / túlnyomórészt sebészeti/ állatorvosi ellátása, utókezelése és teljes gyógyulása után, a jelenlegi feltételek között, mintegy 40%-ban visszavadításra kerülnek, ezután szabadon engedjük őket. Ez évente majd 100 db egyedet jelent.

Mindezt támogatásokból, adó 1% felajánlásokból tesszük, amihez Te is hozzájárulhatsz.A Madárkórház a természetvédelmi mozgalmakhoz hasonlóan természetszeretőbbé próbálja tenni az embereket. Fontos számukra a környezettudatos nevelés, hogy a gyermekek is szeressék a természetet, és vele együtt ismerjék meg és védjék a madarakat. Ezért kórházunk nyilvános, bárki meglátogathatja pácienseinket, valamint végigkísérheti a teljes gyógyulási folyamatot.

Az alapítvány meggyőződése, hogy a látogató szembesülve a sokszor jóvátehetetlen vagy csak nagyon nagy erőfeszítések árán gyógyítható, emberi felelőtlenség miatt történt károkozás következményeivel, megváltoztatja a szemléletét, és igyekszik másokra is hatni.Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy a sérült madarak újra repülhessenek!

Ha neked is fontos természeti értékeink védelme segíts velünk együtt. Ajánld fel adód 1%- át, hogy együtt visszaadhassuk a természetnek, ami a természeté.

Adószámunk: 18557899-1-09

Címünk: Madárkórház Alapítvány, 4071 Hortobágy, Petőfi tér 2/c

Telefon/Fax.: 0630/9-435-494, 0652/369-181

Web: www.madarpark.hu

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

<