Zsidró Tamás nyitott egy új kapcsolatra
2021-10-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Zsidró Tamás rengeteget dolgozik, mert a járvány miatt csökkent a munkavállalóinak a száma. A munka, a sport és az új vállkozás melett magánélete jelenleg háttérbe szorult. A Borsnak elmondta, hogy a korlátozások feloldása után hamar visszatértek a vendégek, de kevesebb alkalmazottal vágtak bele ismét a munkába."Az egész nyarat végig dolgoztam, mert a járvány miatt egy-két kollégám az önállósodás mellett döntött. A fodrászatot is elérte a munkaerőhiány, kevesen vagyunk az üzletben. Megpróbálok úrrá lenni ezen a helyzeten, most fiataloknak tartok képzéseket, pozitív embert vagyok, bizakodunk a jövőben" – mondta a sztárfodrász.

Zsidró Tamás azt is elárulta, hogy nem csak a fodrászattal foglalkozik. Sok időt fordít saját maga képzéseire. A háttérben a fél éve alapított startup cégével is foglalkozik. A cégről annyit elárult, hogy orvosi vonatkozása van.

Tamásnak nagyon fontos a sport, ezért magánéletére már nagyon kevés idő jut, de elárulta, hogy nyitott egy új kapcsolatra.

"Most minden más sokkal jobban foglalkoztat. Nem fogadtam cölibátust, ismerkedem, de jelenleg nem ez az elsődleges az életemben. Sokat sportolok, biciklizem, kick boxolok keményen, és nem csak azért, hogy jól nézzek ki. Minden alakul körülöttem, ez is összefügg azzal, amivel foglalkozom" – tette hozzá.

Forrás: Blikk