Zimány Linda a szerelmi életéről vallott
2019-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Két év után elég a szingli életből, Zimány Linda (33) készen áll az új szerelemre! A FEM3 Café műsorvezetője a Blikknek elárulta, most már komolyan megállapodna, ezért nem ücsörög otthon karba tett kézzel, hanem rendszeresen randizik és nyitott szemmel jár.

Zimany Linda

– Úgy érzem, hogy most újra eljött az életemben az a pont, amikor váltanék a magánéletben. Az elmúlt időszakban igazi szingli életet éltem, sok időt töltöttem a barátaimmal, minden energiámat rájuk, magamra és a munkámra irányítottam. Most viszont vágyom párkapcsolatra. Eddig zárkózott voltam a férfiakkal, nem igazán ismerkedtem, most viszont több kiszemelt is van – árulta el mosolyogva a szőke szépség, aki egyelőre nem súgott meg sokat azokról a férfiakról, aki a kegyeiért versengenek, de nem tagadja, már más szempontok szerint keres párt, mint 10 éve.

Zimany Linda

– Én is vágyom családra, ezért nem a külsőségek döntenek, inkább megbízható férfit keresek magam mellé, akivel hosszútávra tervezhetek – gondolkodott el.

– A barátaim is támogatnak abban, hogy újra párra találjak, ráadásul a szakmám miatt teljesen új emberekkel ismerkedtem meg, úgyhogy bizakodó vagyok, ki tudja, lehet, hogy hamarosan újra foglalt lesz a szívem – mondta Linda.

Forrás: Blikk