Yvonne Dederickre rátalált a szerelem
2021-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Élete egyik legboldogabb időszakát éli Yvonne Dederick, akire válása után a szerelem is rátalált. A Feleségek luxuskivitelben sztárjának kellett idő, mire megszokta, hogy új kedvese érkezésével megváltoztak a szabályok.– Két éve ismertük meg egymást, volt több hullámvölgy a kapcsolatunkban, próbáltuk külön utakon folytatni, de ezek a szünetek sosem tartottak sokáig – árulta el nevetve a Blikknek Yvonne.

– Amikor 25 év után kijöttem a házasságomból, voltak elképzeléseim, hogy mire vágyok, mit szeretnék, aztán amikor eljutottam oda, hogy meg kell szokni egy másik embert, akivel új rutint kell kialakítani, az nem volt egyszerű. Idő kellett, mire összecsiszolódtunk. Az ember egy új kapcsolatban azt érzi, hogy minden szabadidejét a párjával kell tölteni, de ez nincs mindig így. Mi már tudjuk azt mondani, ha éppen nincs kedvünk találkozni, és nincs belőle sértődés.

Yvonne párja szintén elvált, civil életet él, s nem szeretne szerepelni a médiában, az üzletasszony pedig tiszteletben tartja a döntését.

– Nem is várnám el, hogy mellettem pózoljon. Ami viszont fontos volt, hogy a gyerekeimnek szimpatikus legyen és jól kijöjjön velük. Szerencsére ez így is alakult, a kisebbik fiam, Alex teljesen bevonta őt az életébe, már együtt járunk a meccseire is – folytatta Yvonne.

– Minden jól alakul, de egyelőre nem tervezzük, hogy összeköltözünk. Alex három év múlva megy egyetemre Amerikában, addig maradunk ketten, utána pedig majd meglátjuk, mit hoz az élet.

Forrás: Blikk