Yvonne Dederick őszintén beszélt a válásáról
2020-03-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Yvonne Dederick arról vallott, miként élte meg, hogy felbomlott a házassága.

A Yvonne a Story-nak mesélt arról, hogy éli meg, hogy két és fél évtizeden át tartó házassága véget ért. A Feleségek luxuskivitelben sztárja úgy véli, nincs értelme annak, hogy egykori kedvesével megpróbálják életben tartani a kapcsolatukat, hiszen már nem vágynak egymás társaságára, ráadásul három gyermekük is elég idős ahhoz, hogy helyén tudják kezelni a dolgot.

Mint mondta, a válásuk eddig békésen zajlik, ami remélhetőleg a továbbiakban sem változik. Egyébként nem ez az első eset, hogy válásra adta fejét a sikeres üzletasszony, első férjével azonban könnyebb volt, mivel nem volt sem közös gyermek, sem vagyon.

Mint mondta, tisztában van azzal, hogy így lesz a legjobb mindenkinek, mégis megviseli, hogy véget ért a házassága, nem szeretne egyedül maradni.

„Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem a veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem igazán inspirált minket” – mondta a lapnak az üzletasszony.

Noha próbált randizgatni, rá kellett jönnie, hogy előbb meg kell élnie a gyászidőszakot, hogy elsirathassa házasságát, mielőtt megkezdené életének új fejezetét. Yvonne addig is zongorázik, ír, igyekszik elfoglalni magát és a lelkével törődni.

„Ez nem volt könnyű, időnként rám tört a pánik” – vallotta be, ám igyekszik megtalálni önmagát és nem félni az elé gördülő akadályoktól. Yvonne arra gondolt, hogy elkezd tanulni egy franciaországi egyetemen, viszont a nagy Ő utáni keresgélést nem sürgeti majd.

Forrás: Blikk