Wolf Kati a tönkrement házasságáról vallott
2022-12-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Palikék Világa by Manna különleges, karácsonyi kiadásában, a Téged kérlek karácsonyra! című műsorban Wolf Kati volt Konyári Edinka vendége. Az énekesnő szülei példás házasságáról és a saját életéről is vallott a műsorban.

Karácsonykor sokan számot vetnek az elmúlt évekről. Wolf Kati esetében az elmúlt három esztendő komoly változásokat hozott, hiszen a férjével szétváltak, ám az énekesnő nem csömörlött meg ettől, hiszen a szülei fantasztikus példája áll előtte.

„A szüleim 55 éve házasok, 75 évesek mind a ketten. Ez tényleg egy csodaszép kapcsolat, nem tudok belekötni. Nyilván úgy indulsz neki, hogy ezt én is – hát, nem fogod megcsinálni. Se te nem vagy olyan, mint anyukád, a párod meg nem olyan, mint apukád. De nemcsak ezen a területen, hanem a szakmámban is csomó lelkiismeret-furdalása van az embernek. Miért nem otthon vagy szombat este, hanem fellépsz? Ezt is már elengedtem, totál sorshívő lettem az utóbbi években. Csinálhatsz bármit, kitalálod, elhatározod, hogy így lesz, a sors meg máshogy csinál, és akkor alkalmazkodsz, megoldod” – ecsetelte Konyári Edinkának a Palikék Világa by Manna karácsonyi adásában Kati, aki azt is elárulta, hogy nem akarja utánozni a szülei életét.

„Nem is tudnám. Mindenki úgy indul neki a házasságának, hogy akkor hajrá. Mi jóban vagyunk a válás óta is – előtte is jóban voltunk a férjemmel. Az szerintem sokkal fontosabb, amit megtanultam a szüleimtől, hogy bármi történik, a másikkal normálisan kell bánni. Majd a következőben, ha lesz még, akkor majd próbálok tanulni az előző hibáiból. De szerintem hülyeség ostorozni magad. Tanulsz a hibáidból, meg végiggondolod. Annyit változik az ember... Azt nem tudom ezeknél a szép, hosszú házasságoknál, hogy ők is nyilván változtak egy csomót, mégis hogy csinálják?!” – gondolkodott el a sikeres énekesnő, aki válása idején is tanácsot kért az édesanyjáéktól.

"Amikor arra jutottam, hogy válni akarok, akkor kérdeztem őket, hogyan lehet ennyi ideig együtt maradni, és akkor azt mondták mind a ketten, hogy ők tudták az első pillanattól, hogy a másikkal akarnak megöregedni. És akkor ennek alá van szerintem rendelve a többi. Sosem hallottam otthon csúnya szót, a mai napig tisztelettel beszélnek egymással, odafigyelnek egymásra, egészen hihetetlen"– árulta el Kati.

Ám mindez már a múlt, kesergésre nincs oka az énekesnőnek, aki a műsorban vallott arról is, hogyan zajlik náluk, akik mindig is nagy családban éltek, a karácsony.

„Két bátyám van, nálunk volt mindenki, a rokonok, a nagyszülők, a nagynénik, a nagybácsik, unokatesók, a szomszéd. Úgy szoktuk, ahogy sok magyar család. Sokan összegyűlünk. Mondjuk az a többi családban nem mindenhol van, hogy az édesapám lecsücsül a zongorához, és akkor énekelünk. Akkor mindenki kicsit sírdogál, ha tesóm énekel, akkor inkább röhögünk. Utána nagy ölelések, nagy kajálások, nagy röhögések, rettenetes begjli-kóma. Ilyen őrült módon, de szerintem ez jó” – tette hozzá Wolf Kati.