Weisz Fanniék a bíróságon folyatják: elindult a válóper
2021-07-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már a jövőjére koncentrál a szépség, aki szívesen lenne újra boldog feleség.

Már nincs visszaút: beadta a válókeresetet Weisz Fanni. A modell és volt párja, Hajmásy Péter tavaly nyáron jelentették be, hogy hét, együtt töltött év után külön utakon folytatják.

Bár már egy éve külön is költöztek, a hivatalos procedúrát csak nemrég kezdték meg, s mostanra sikerült minden vitás kérdést lezárniuk az exével.

– Igen, valóban igaz, hogy beadtam a váláshoz szükséges papírokat – erősítette meg az információinkat a megkeresésünkre Weisz Fanni. – Én szerettem volna már korábban is megindítani a bontópert, de a megegyezési és az adminisztratív folyamatok elhúzódtak, ám mostanra mindenben megállapodtunk.

A siket szépségkirálynő bízik benne, hogy még ebben az esztendőben pont kerül az ügy végére, így az új életére koncentrálhat.

– Már megvan az időpont, így ha minden zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint megy, még idén lezárulhat a válás – jelentette ki Fanni. – Lezártam ezt a kapcsolatot, a múltat, és már csak a jövőbe tekintek. Az biztos, hogy sokat tanultam az elmúlt évekből, de most arra koncentrálok, hogy boldog vagyok és rendbe jött az életem. A házasság intézményében nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék.

Fannira az elmúlt egy évben rátalált a szerelem, kedvesével, Gergővel nemrég össze is költöztek. A fiatalembert a családtagok is hamar megkedvelték, Fanni nagypapájának, Istvánnak a napokban volt a 75. születésnapja, amelyet végre a teljes család együtt ünnepelhetett. Mint a modell megsúgta, Gergő mindenkit levett a lábáról. Fanni azért is boldog lehet, mert hosszú idő után édesanyjával és testvérével is rendezte a kapcsolatát, így bizakodva tekint a jövőbe.

– A válás kapcsán volt bennem félelem, hogy mit szólnak majd mások, amikor beadom a keresetet, de akkor már tudtam, hogy jó döntést hozok Tartottam tőle, hogy mit kapok majd elvált nőként, de meglepően sokan gratuláltak, hogy megtettem ezt a lépést – magyarázta Fanni. – Egyetlen dolog van még, ami zavar, hogy sokan még mindig az én exemként említik Petit. Ez teher és frusztráló is számomra, hiszen már semmi közünk nincs egymáshoz, mégis velem azonosítják. Megértem, hogy általam lett ismert, de már semmilyen kapcsolatunk sincs, sőt, hamarosan jogi értelemben sem lesz.

Forrás: Blikk.hu