Weisz Fanni megszólalt a párcseréről
2020-11-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Furcsa „párcsere” zajlik a sztárvilágban: Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter a neje jelenlegi párjának exével, Nádai Anikóval alkot egy párt, míg Fanni Anikó exével, Gergővel esett szerelembe.

 

A Bors felkereste Pétert, aki elárulta, nem szerették volna még nagy dobra verni a dolgot, és akaratuk ellenére derült ki a szerelmük, de ennél többet nem akart mondani kapcsolatukról.

Weisz Fanni azonban bőbeszédűbb volt:

„Mi is az újságból tudjuk a hírt, és na­gyon jót mosolyogtunk rajta. Szívből kívánjuk, hogy legyenek boldogok!” – reagált kedves élcelődéssel a modell.

„Nem hiszem, hogy a mi boldogságunk miatt bárkinek is oka lehet bosszúra” – szögezte le Fanni, aki boldog Gergő mellett. Mindezt azért mondta, mert több kommentelő is bosszút, színjátékot szimatol a történtek miatt:„Szerintem nem véletlen ez a párcsere, hogy véletlenül találkoztak-e, azt nem tudom, de hogy valamelyikőjük érzelmileg még benne van az előző kapcsolatában, és visszavágott az exének ezzel a hírrel, az sanszos.” „Ez már csak bosszú mindkét pár részéről...” „Mi ez, valami bosszú? Nem lehet, hogy csak eljátsszák?” „Röhej, ez a bosszú cserebere szerelem” - jöttek a kommentek a hír után.

Forrás: Blikk