VIVALDIANNO
2016-11-10  /  Szerző:   /   Ajánló Egyedülálló koncert-show november 13-án a Budapest Sportarénában!

VIVALDI, AHOGY MÉG SOHA

Egyedülálló koncert-show, lenyűgöző 3D-s látványvilág, fantasztikus zenei virtuozitás: a VIVALDIANNO című grandiózus produkció végre Magyarországon. A barokk zenei alapokon nyugvó, de a kortársa hangzással dúsított előadás a zseniális barokk művész, Antonio Vivaldi dermesztő történetét meséli el, életének nagy reményeit és veszteségeit.  Az itthon még nem ismert előadás november 13-án lesz, a Budapest Sportarénában.

Vivaldianno1

“Célunk, hogy egy  lenyűgöző zenei és vizuális élményt nyújtsunk a közönségünknek elhozva számukra a barokk zseni, Antonio Vivaldi műveit, modern megközelítésben” – mondják a valóban egyedülálló koncert szervezői. A mostani produkció 2015-ben teltházzal debütált Prága legnagyobb koncerthelyszínén, a szerző Michal Dvorák cseh zenész és producer valamint a kiváló hegedű virtuóz Jaroslav Svecený együttműködésével, s a hírneves japán művész, Kosuke Sugimoto vizuális megvalósításával.

Vivaldianno2

A program érdekessége, hogy az “alap” alkotók és szereplők mellett a koncert megálmodói az adott ország zenészeiből is kér fel művészeket a szereplésre és a világ legismertebb muzsikusai küzül is hív zenészeket erre az unikális és sokrétű előadásra. Igy idén, a budapesti előadáson is, a közönség nem kis örömére, fellép Tina Guo
csellóművész, aki nem ismeretlen a hazai közönség előtt. Az elementáris erejú művésznő gyakorta kirándul a rock világában és játszott olyan zenekarokkal, mint a Foo Fighters, együttműködött olyan hírességekkel is, mint Al Di Meola, Peter Gabriel, Carlos Santana, Stevie Wonder vagy Hans Zimmer.

A Budapestet is érintő “VIVALDIANNO A tükrök városa” világkörüli turné ízelítője itt: