Végrehajtót küld Toncsira volt párja
2016-12-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Többmilliós tartozást halmozott fel Bálint Antónia, így rövid időn belül a második végrehajtást indították ellene. A volt szépségkirálynő első körben kétmilliós adósságot „facebooko­zott” össze, amikor volt párját és annak feleségét sértegette közösségi oldalán, és állította, egykori kedvese állapotosan bántotta őt.

Foldesi-Szabo Laszlo

Később A királynő meztelen című könyvében követett el hasonló jogsértéseket, ezért kislánya apjának, Földesi-Szabó Lászlónak félmillió, feleségének, Földesi-Béres Rózsának pedig háromszázezer forintot ítéltek meg jogerősen. Földesi-Béres Rózsa a Borsnak megerősítette, végrehajtást kértek.

– Igen, elindítottuk, ám az, hogy az alperes hogyan és miből fizet, elég kétséges. Október végén azt nyilatkozta a bíróságon, hogy négy órában dolgozik a szülei cégében és nincs autó a nevén. Három héttel később egy másik perben viszont azt, hogy mobilbankár és a fizetése kétszázezer forint felett van. A végrehajtó dolga, hogy kiderítse, melyik állítás igaz – mondta a Borsnak Rózsa.

– Azt is állította, hogy már van egy jogerős végzés a férjemmel szemben az ő javára, amiben tartozik neki tizenhét millióval, de ez nem igaz. Azt az ügyet a másodfok új eljárásra kötelezte. Bálint Antóniát nem, ügyvédjét azonban elértük. Dr. Sziklai János nem kívánt nyilatkozni a tartozásokkal kapcsolatban.

Balint Antonia

– Két megbízásom volt az ügyfelemmel, mindkettő jogerősen lezárult – fogta rövidre.

Forrás: Bors