Véget ért Gregor Bernadett házassága
2018-10-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A hírt a színésznő férje, Szarvas Attila (43) jelentette be a Facebook-oldalán, ahol arról ír, a kapcsolatnak közös megegyezéssel lett vége. „Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért” – írta Szarvas, hozzátéve: sokak számára már nyílt titok volt, hogy valami nincs rendben az életükben.A Blikk megpróbálta megszólaltatni Gregor Bernadettet is a történtek után, de azt üzente a lapnak, hogy nem kíván nyilatkozni a szakítással kapcsolatban. Az utóbbi hónapokban az Újszínház művésznője többször szerepelt a Blikkben, de mindig kerülte a férjével és a házasságával kapcsolatos témákat, s rendre arra hivatkozott, a férje nem szeretne úgymond „Gregorné” lenni, így őt hagyjuk ki a cikkekből. Ám minden bizonnyal arról volt szó, hogy eközben már eltávolodhattak egymástól.

Pedig hatalmas szerelemnek indult Gregor és a vele egy teátrumban dolgozó Szarvas kapcsolata, hiszen a két színész alig tíz hónapnyi együttlétet követően jegyezte el egymást, majd 2014 augusztusában a második otthonuknak számító Bálványoson kimondták a boldogító igent.– A nagy nap ugyanolyan fontos mindenki életében, és én azt kívánom, hogy mindenki élje át a szerelem érzését, mert ez egy ajándék az élettől. Igen, nekem ebben többször is részem volt, de ez nem baj. Háromszor váltam el, négyszer mentem férjhez, de minden alkalommal úgy gondoltam, a kapcsolatom örökké tart majd. Sajnos, az élet ezeket az érzéseket sok esetben felülírta – mondta korábban a hot! magazinnak a gyönyörű színésznő, hozzátéve: – Engem nem felszedni szoktak, hanem feleségül venni.

Mi sem bizonyítja jobban ezt az állítást, mint hogy Gregor Bernadettnek ez volt a negyedik házassága, és úgy tűnt, Szarvas Attilával élete végéig tervez. Korábban úgy fogalmazott: nem kérdés, hogy Attila az élete párja, ám mostanra kiderült, a kétgyermekes édesanya ismét egyedül maradt, újabb szerelmi kudarcot kellett átélnie, hiába kereste, ezúttal sem találta meg az igazi boldogságot.A színésznő első férje orvos volt, ő az 1995-ben született fiú, Bence édesapja. A válás után Gát György producerrel kötötte össze az életét, de ez a házasság mindössze kilenc hónapig tartott. 2004-ben Somogyi István táltos mellett találta meg a boldogságot, 2007-ben meg is született második gyermeke, Álmos Attila, ám 2013-ban, kilenc év után elindították a válópert.Forrás: Blikk