Vastag Csaba romantikus képpel köszöntötte fel új párját
2022-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Néhány hete derült ki a hír, hogy Vastag Csabára újból rátalált a szerelem egy fiatal lány személyében. Evelinnel tavaly ősszel ismerkedtek meg, a barátaik mutatták be őket egymásnak, és azóta elválaszthatatlanok. Az énekest annyira megfogta a lány, hogy már össze is költöztek, ráadásul elmondásuk szerint legalább négy gyermeket szeretnének a jövőben. Minden pillanatot kihasználnak, hogy együtt lehessenek, így Evelin még annak koncertjeire is elkíséri párját.„Amit nagyon szeretek benne a szépsége mellett, az a tradicionális neveltetés és az a fajta értékrend, ami az én értékrendemhez a leginkább közel áll. Fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás” – nyilatkozta a kamerák előtt először Csaba.

Úgy tűnik, az előadó nagyon romantikus alkat, amikor foglalt a szíve, ugyanis a névnapja alkalmából egy szerelmes képpel és érzelmes sorokkal köszöntötte kedvesét. Egy biztos, csak úgy izzik közöttük a levegő!

„A legboldogabb névnapot kívánom, kis Gesztenyeszemű Azték Hercegnőm. Ha nem ismernélek, nem ismerném önmagam” – írta a fotóhoz, amely ide kattintva megtekinthető. Evelin így reagált a szívhez szóló üzenetre:

"A legboldogabb nővé tettél"– jelentette ki.

Forrás: Blikk