Vajna Timi tavaly nyáron még az esküvőjét tervezgette
2021-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Vajna Tímea a férje, Andy Vajna halála után ismét megtalálta a boldogságot, nemrégiben mindenkit sokkolt a hír, hogy az üzletasszony és a sikeres vállalkozó, Zoltán között véget ért a románc.

Az, hogy a szerelmesek kapcsolata ilyen hirtelen befejeződött, azért is meglepő, mert Timi nagymamája, Marika szerint a fiatalok nemrégiben még az esküvőjüket tervezték.

„Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csakúgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek” – nyilatkozta a Borsnak az aggódó nagymama, aki azt is elárulta, hogy bár Timi valóban boldog volt Zoli oldalán, őt igazából sosem nyűgözte le a fiatalember.

„Andy kisujjához sem érnek fel a Timi körül legyeskedők. Sok férfi a vagyonára pályázik, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől és mindenkitől. Bár nekem nem jelentette be a döntését, úgy tudtam, a napokban utazik ki hozzá Zoli, ezek szerint mégis csak hallgatott a nagyanyjára… Örülök, hogy jobb belátásra tért és szakított ezzel a fiúval. Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát” – tette hozzá Marika, aki azt is elárulta, hogy az elmúlt időszakban nem voltak túl jó viszonyban szeretett unokájával, Timi ugyanis megharagudott rá, amiért kertelés nélkül fejtette ki a véleményét Zolival kapcsolatban.

„Néha e-mailezünk, de nem nagyon keres, megorrolt rám, mert én bizony nem kertelek, kimondom amit gondolok” – magyarázta a nagymama.

Forrás: Blikk