Vajna Timi jövőre már babázna
2017-08-29  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egy ideje ígérgeti, de most már tényleg szeretné karjában tartani első gyermekét a filmügyi kormánybiztos neje.Vajna Timi a Lokálnak árulta el, amerikai karrierje építése mellett a családalapításról sem feledkezik el, úgy érzi, soha nem lehet felkészülni a gyermekvállalásra, de szeretné, ha 2018-ban már úton lenne a trónörökös.

– Idén leszek 35 éves, és már nagyon aktuális lenne a gyerek érkezése. Szerintem egy nő sohasem érzi azt, hogy teljesen kész egy babára, ez nálam is hullámzó, egyszer úgy érzem, igen, máskor úgy, hogy még nem, ám azt hiszem, bele kell vágni. Egy évet adtam még magamnak, de jövőre már mindenképp szeretnék édesanya lenni – nyilatkozta Timi a lapnak, aki jelenleg férjével és családjával Ibizán pihen.Az elmúlt hónapokban nem sok időt töltött Magyarországon, azt is elárulta, miért.

– Színészképzőbe járok Amerikában, és végre sikerült találnom egy olyan ügynökséget, ahol európai színészekkel foglalkoznak, ahol főleg reklám-, illetve kisebb sorozatszerepekhez tudnak hozzásegíteni. Elindult valami, nagyon lelkes vagyok. Rengeteget dolgozom azért, hogy beinduljon a kinti karrierem. Nem látok a jövőbe, nem tudom, hogy fogok-e még valaha itthon élni, ez nagyban függ Andytől, de igazából szeretném áttenni a székhelyemet Amerikába, és jó lenne, ha az egész családom jönne velem – árulta el terveit, így azt sem bánná, ha születendő gyermeke vagy gyermekei Amerikában nőnének fel.Forrás: Blikk