Vajna Tímea 3 millióért bérel lakást Beverly Hillsben
2020-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Néhány perc sétára a híres Beverly Hills-i üzletektől, a város legexkluzívabb felhőkarcolójában tölti a karantént Vajna Tímea (37) és szerelme, Zoltán.

A Ten Thousand (Tízezer) az a hely, ahol a legnagyobb sztárok is szívesen megfordulnak, egy hete fotózkodott ott ebéd közben a világhírű rapper, Snoop Dogg (48) fia, Cordell Broadus (23), de az edzőteremben akár Kourtney Kardashiannal (41) is összefuthatott már Tímea.

A 40 emelet magas, csupa üveg építmény neve ne legyen megtévesztő, a Hollywood Hillstől a Csendes-óceánig terjedő kilátást, a külső és belső medence, szauna használatát, a legmodernebb technikai berendezéseket és a legkeresettebb művészek, építészek alkotta belső terek csodáját ugyanis alaposan meg kell fizetni, a legdrágább apartman az épületben átszámolva akár havi 20 millió forintba is kerülhet. Információink szerint Tímea ennél kevesebbet fizet, a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna (†74) özvegye az átadás évében, 2017-ben költözött ide először.

– Tímea nem a legdrágább penthouse-ban lakik, hanem egy kisebb lakást bérel, amelynek az ablaka a Hollywood Boulevardra néz. Annak most körülbelül 3 millió forintnyi dollár lehet a bérleti díja. Andy úgy ismerte Hollywoodot, mint a tenyerét, és rengeteg barátja van, így már a kezdetekkor le tudott csapni erre a szuperlakásra – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

 

A híres producer utolsó éveiben egészségi állapota miatt már ritkán ült repülőre, még a cannes-i filmfesztivált is kihagyta, de mindig támogatta nejét abban, hogy Amerikába utazzon és megszerezze az állampolgárságot. Fontos volt számára, hogy a nő, aki vidámságot vitt az életébe, semmiben ne szenvedjen hiányt, éppen ezért hosszú távon bérelte a luxuslakást, úgy tudjuk, halála évének végéig előre ki volt fizetve Tímea lakhatása. Miután a fiatal feleség megözvegyült, nekiállt Los Angelesben házat keresni, amelynek árát az örökségéből állta volna, de ez idáig nem járt sikerrel, így maradt a bérleményben.

– Egyelőre maradok a bérelt kis apartmanomban és keresgélek tovább. Olyan házat keresek, amelyben a családom is gond nélkül elfér, ha eljönnek Los Angelesbe meglátogatni – mondta az év elején Vajna Tímea, ám a koronavírus áthúzta számításait, így egyelőre marad a felhőkarcolóban, de nem egyedül, milliárdos kedvesével laknak együtt.

Nem mindennapi szolgáltatások: akár a botoxkezelését is megoldhatja helyben a Ten Thousand lakója. A toronyháznak saját applikációja van, amin keresztül szinte mindent el lehet intézni. A kényelemhez hozzátartozik, hogy robot szolgálja fel a pezsgőt, van konditerem, wellnessrészleg, gyógyfürdő és persze szabadtéri medence, amelynek a partjáról nemrég Vajna Tímea is bejelentkezett, új tetoválást villantva.

Forrás: Blikk