Vágó Bernadett és Miller Zoltán között dúl a szerelem
2020-06-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

2016-ban kezdődött a két színművész, Miller Zoltán és Vágó Bernadett románca. Ugyan ekkor Vágó Bernadett már lemondott a nagy szerelemről és a teljes családi élet gondolatáról, ám mára Miller Zoltán felesége és van egy közös gyermekük, Bella.

 

„A Madách Színház Nyomorultak című darabját próbáltuk, akkor vált egyértelművé számunkra, hogy rezgés és szimpátia van közöttünk” – mesélt Zoltán kapcsolatuk kibontakozásáról a Story Magazinnak.

Mint mondta, nem is szerelmespárt alakítottak a színpadon és nem mindig azonos szereposztásban voltak. A főpróba végén azonban megtörtént az, aminek köszönhetően biztossá vált, hogy összetartoznak. A főpróba végén ugyanis megölelték egymást, ahogy a többiek, ekkor pedig azt érezte, hogy eggyé váltak.

"Bennem akkor szakadt fel az érzés, hogy ez több annál, mint hogy néha kicsit egymásra kacsintunk. Tudtam, találkoznunk kell, hogy kiderüljön, tudunk-e egymásra alapozva akár közös jövőt építeni" – folytatta a színész.

Bernadett a legutóbbi szakítása után úgy gondolta, nem lesz egyszerű párt találnia. Végül Zoltán kérte el a művésznő telefonszámát, ám a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen.

„Zolinak már volt családja, ez hatással volt és van a kapcsolatunkra. Volt egy nagy beszélgetésünk, ami során kemény szívvel úgy döntöttem, külön utakon folytassuk tovább” – árulta el Bernadett, ám azóta mindent megbeszélnek egymással.

„Kinyílt egymásra a szívünk, csodálatos szimbiózisban élünk. Úgy tudok kiteljesedni nőként, hogy egy teljes értékű férfi van mellettem” – mondta a magazinnak Bernadett.

Forrás: Blikk