Újra szerelmes a Konyhafőnök séfje
2019-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem A Konyhafőnök séfje tíz évig élt külföldön, ám tavaly úgy döntött, hazaköltözik. Honvágya volt, hiányzott a családja, ráadásul Sanghajban hatalmas szerelmi csalódás érte. Két évig alkotott párt egy amerikai hölggyel, s bár a kapcsolatuk hatalmas szerelemnek indult, meg is kérte kedvese kezét, végül a lány összetörte a szívét. A nagy csalódás óta nem is volt komoly kapcsolata a séfnek, ám ez nemrégiben megváltozott.

Racz Jeno

– Néhány hónapja van valaki az életemben. Annyit mondhatok, ígéretes kapcsolatnak tűnik, kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd – árulta el a Blikknek Rácz, aki hozzátette: akárcsak a főzésben, a szerelemben is szenvedélyes. – Mindennek megadom a módját! Ha valaki különleges és szeretem, akkor bármire képes vagyok.

A Michelin-csillagos séf azonban igyekszik óvni a magánéletét.

– Még korai lenne a nyilvánosság elé állnunk. Persze, nagyon szeretnénk, ha sokáig együtt lennénk, de bármi történhet – gondolkodott el Rácz Jenő. – Ő is a vendéglátásban dolgozik, több közös pont is van az életünkben. Nem kizárt, hogy a jövőben akár együtt is dolgozzunk.

Racz Jeno

Az RTL Klub sztárjának magánélete kiegyensúlyozott, ám a gasztrorealityben nap mint nap meg kell mérkőznie séf ellenfelével, Sárközi Ákossal (42).

– Ez egy kiélezett meccs, folyamatos a versengés. Ákossal nagyon kedveljük és tiszteljük egymást, de nagy a tét, hiszen hamarosan eldől, melyikünk csapata a jobb – mondta Rácz. – Érdekes és izgalmas látni, hogy versenyzők úgy teljesítenek, mintha az életük múlna rajta. Nagyon oda tudják tenni magukat, magas hőfokon égnek, nagyon szeretnének nyerni. Nem kizárt, hogy a jövőben valamelyik versenyzőt felkarolom, magam mellé veszem az éttermembe.

Racz Jeno

A tervek szerint az év végén Budapest belvárosában megnyílik Rácz Jenő étterme.

– Izgatottan várom már, hiszen fantasztikus érzés Michelin-csillagot kapni, de nincs annál jobb, mint amikor saját helyet nyit az ember – mondta a séf, aki sejtelmesen beszélt a készülő projektről. – Annyit elárulhatok, hogy ilyen étterem még nincs Magyarországon, és biztos megrengeti majd a hazai gasztropiacot!

Racz Jeno

Forrás: Blikk