Tristan Thompson visszakönyörögné magát Khloe Kardashianhoz
2019-07-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Tristan Thompson mindent megtesz annak érdekében, hogy újra egy párt alkothasson Khloe Kardashiannal, aki attól tart, hogy egykori párja ismételten összetörné a szívét, ha kibékülnének.

Khloe Kardashian

Úgy hírlik, Tristan Thompson valósággal könyörög gyermeke édesanyjának, Khloe Kardashiannak, hogy fogadja vissza őt. Hogy bizonyítsa, mennyire szeretné vele újrakezdeni, még egy házat is vett Los Angelesben. A valóságshow-szereplő éppen várandós volt, amikor a kosárlabdázó megcsalta őt Kylie Jenner barátnőjével, Jordyn Woodsszal. Khloe és Tristan szakított egymással, a 28 éves sportoló pedig szánta-bánta tettét, s kétségbeesésében még az öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Tristan Thompson

Tristan Thompson - aki sokakat meglepett azzal, milyen kedves posztban köszöntötte fel egykori kedvesét a napokban - most még azt is a fejébe vette, hogy visszaszerzi magának Khloét.

"Khloe teljesen össze van zavarodva. Tristan könyörög neki, hogy újra visszakaphassa őt. Arra kéri Khloét, hogy üljenek le, és beszéljék meg rendesen a dolgokat, de Khloe nem bólint rá erre, mert nem akarja megkockáztatni, hogy újra beleszeressen Tristanba és újra összetörjön a szíve" - mondta egy informátor, aki szerint a valóságshow-szereplőt szinte darabokra szaggatta, amivel Tristan előállt.

Khloe Kardashian

Forrás: Blikk