Tóth Gabiék válása megkezdődik
2023-10-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A kezdeti adok-kapok után tükörsima lehet a válás Tóth Gabié és Krausz Gábor között, és akár néhány héten belül kimondhatja a bíróság: immár nem házastársak.

Noha sokan kongatták a vészharangot, amikor két és fél hónapja az énekesnő és a séf bejelentették, hat év után véget ért a kapcsolatuk, és külön utakon folytatják, s hogy a szakításban egy harmadik fél is szerepet játszhatott, úgy tűnik, lecsillapodtak a kedélyek. A váratlanul kialakuló parázs szituáció ellenére úgy tudjuk, Gabi és Gábor hideg fejjel, intelligensen beszélték meg a felmerülő kérdéseket, hiszen mindkettejüknek ugyanaz a célja: közös kislányuk, Hannaróza érdekeit szem előtt tartva, a lehető legnagyobb békében pontot tenni a kapcsolat végére.

Az, hogy a három és fél éves kislányt mindketten rajongásig szeretik, eddig sem volt kérdés, az azonban igen, hogy vajon – a sérelmeket félretéve – sikerül-e közös megegyezésre jutniuk. Mivel közös vállalkozásuk nincs, így annak megosztása miatt nem kell, hogy fájjon a fejük. A szentendrei álomház, amelybe nemrég még boldogan és lelkesen költöztek be, információink szerint az énekesnő nevén van, ezért nem volt kérdés, hogy a sztárséf költözik a szakítás után. Úgy tudjuk, a házon még hitel van, az adósság a tulajdonost terheli, a séf adóstárs lehet, ám ez problémát csak akkor jelenthet, ha Gabi esetleg nem fizetne. Közös vagyonról tehát nem kell egyezkedniük, csakis a kislányuk felügyelete lehetne közöttük feszültség forrása, ám információink szerint ebben a kérdésben is teljes az egyetértés közöttük.

– A kislány fele-fele arányban van a szüleivel most is: hol Gabival tölt egy kis időt, hol pedig Gáborral, de ezt mindig meg tudják beszélni egymással. Hannaróza sokat van velük a próbákon, felvételeken is, és láthatóan tetszik neki ez a világ, élvezi, amikor a szüleivel lehet a stúdióban is. De úgy tudom, ezen kívül sincs semmiféle vitás kérdés kettejük között, mindenben meg tudnak egyezni, ezért ők is gyors válásra számítanak – mondta egy, a párhoz közel álló, neve elhallgatását kérő ismerős.

Ezt támasztja alá az is, hogy már a válásuk bejelentésekor mindketten ugyanúgy fogalmaztak közösségi oldalaikon:

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – írták mindketten. Hogy a válókeresetet benyújtották-e már a bírósághoz, arról mindkét fél hallgat, ám a válóperekben jártas ügyvéd szerint, ha nincs vitás kérdés, a beadástól számított 2-3 hónapon belül már hivatalosan is megszűnhet a házasság.

– Közös megegyezés esetén a felek dönthetnek úgy, hogy közösen kérik a házasság felbontását, de beadhatja a kérelmet csak az egyik fél is. Ha a közös gyerekkel és az esetleges közös vagyonnal kapcsolatban mindenben sikerül megegyezniük, és már így érkeznek a bírósági tárgyalásra, egy alkalommal elég megjelenniük, és az általános gyakorlat szerint az egész eljárás 2-3 hónap alatt lezajlik – fejtette ki dr. Csapó Dávid ügyvéd.