Tápai Szabina kivirult a válása után
2023-04-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nagyon úgy fest, hogy Tápai Szabina életében egy új férfi tűnt fel, aki a válás után bearanyozza a sportos anyuka mindennapjait. Most megszólalt egy bennfentes is a pletykáról.

Hosszú idő után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. A sportolópár viszonya régóta nem volt felhőtlen, többször is külön költöztek, ám igyekeztek a problémáikat nem nyilvánossá tenni. Pár hónappal ezelőtt azonban megtört a jég: szomorúan jelentették be, hogy kapcsolatuknak örökre vége, ezért elválnak. Szabina azt sem titkolta el, hogy Gábor részéről megcsalás is volt a dologban. A kajakos egy ideig nem szólalt meg a történésekkel kapcsolatban, aztán később elárulta, hogy megtépázta ez az időszak, illetve nagyon megviselte a helyzet, mert szerette volna elkerülni a nagy felhajtást.

Tápai Szabina a történtek óta pozitívan tekint a jövőbe, a három gyermeke mellett próbál helytállni a munkában és édesanyaként is, mindemellett a sportolást is igyekszik nem elhanyagolni. Most pedig a pletykák szerint ismét rátalálhatott a boldogság a csinos szőkeségre:

Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bomba nőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években

– árulta el egy ismerős, aki úgy véli, Szabina kezd visszatérni a régi önmagához, és egyre vidámabb, illetve felszabadultabb, ahogy telik az idő. Mint az informátor elmondta, az új szerelem is teljesen felvillanyozza.