Tápai Szabina és Kucsera Gábor párkapcsolatukról vallottak
2022-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kucsera Gábor és Tápai Szabina reagáltak az őket érintő hírekre, miszerint a házasságuk zátonyra futott. A házaspár komoly kijelentést tett: most utoljára szerepeltek házastársakként a nyilvánosság előtt.

 

Kucsera Gábor a Best Magazinnak mondta el, hogy még tart a házasságuk, és nem váltak el, sőt, fel sem merült a szakítás. Csupán arról van szó, hogy a gyermekeik érdekében szeretnének visszavonulni a nyilvánosság elől.

– A házasságunk még tart, nem váltunk el, és – a pletykákkal ellentétben – még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki – és később a húgainak – az ismertségből – mesélte Gábor, aki egyre kevésbé viseli jól a nyilvánosságot.

– Már csak olyan szereplést vállalok, amihez kedvem van, és nem szeretném megosztani a hétköznapjaim minden pillanatát az interneten – fogalmazott.

Gábor elmondta továbbá, hogy mivel a kisfiuk már tud olvasni, ezért úgy gondolják, nem mindegy, az interneten mivel szembesül.

A házaspár a nagycsaládos élet élvezeteiről is mesélt.

– Rettentően imádok itthon lenni, az anyaságé a főszerep. Mosok, főzök, takarítok, és élvezem. Heti egyszer van egy félnapos kimenőm, amikor töltődőm – dolgozom, vagy magammal foglalkozom –, és ez bőven elég – mesélte Tápai Szabina.

– Elhatároztuk, hogy bár külön-külön továbbra is fogunk szerepelni, számunkra releváns témákban együtt nagy valószínűséggel nem állunk már kamera elé Gáborral. Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik – magyarázta Szabina.


Az is kiderült, hogy a szerelmesek mit terveznek a közelgő, tizedik házassági évfordulójukra. Szabina elmondta, azt kérte Gábortól, hogy vegye feleségül őt újra egy fehér homokos tengerparton.

– Őszintén szólva nem gondoltuk komolyan, hogy megér tíz évet a kapcsolatunk, de úgy fest, hogy igen – tette hozzá Szabina.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina bevallották, ugyan vannak problémáik, de a válás nem merült fel, mint opció.

– Természetesen átfut az agyunkon, vajon mi lesz, ha nem sikerül megmenteni a házasságunkat. Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást. Mindent meg kell tudnunk beszélni – lehetőleg humorral, és nem karót nyelten –, hiszen van három gyerekünk, ők mindennél fontosabbak nekünk. Azt tartjuk szem előtt, hogy ők ne sérüljenek – mondta.

Kendőzetlen őszinteséggel árulták el azt is, hogy ennek ellenére valóban előfordulhat a jövőben, hogy a gyerekeik érdekében külön utakon folytatják.

– Igen, de továbbra is jó viszonyban maradnánk, intelligensen tudnánk kezelni a helyzetet. Viszont mi ezt a mélypontot házastársként szeretnénk megoldani. Már a párkapcsolatunk előtt is barátok voltunk, erős alapra építkeztünk, van miből meríteni.

Forrás: Blikk