Szerelem reggeltől estig – Két ellenállhatatlan randi ötlet
2023-12-07  /  Szerző:   /   Ajánló

A szerelem nem ismer határokat, és nincs is jobb módja annak, hogy kifejezzük az érzéseinket, mint egy romantikus randival meglepni a kedvesünket. De hogyan válasszuk ki a tökéletes helyszínt, ahol elvarázsolhatjuk a párunkat?

Akár Budapesten élünk, akár csak éppen ellátogatunk a magyar fővárosba, szerencsések vagyunk, hiszen a város tele van csodálatos lehetőségekkel, amelyek garantáltan elbűvölik szerelmünket. Íme két randi ötlet, aminek lehetetlen ellenállni!

Reggeli a város fölött – Rooftop brunch

Ha szeretnénk egy különleges napindító programot, akkor nincs is jobb választás, mint egy rooftop brunch! Egy belvárosi rooftop étteremből gyönyörű kilátás nyílik a városra, ami egy igazán páratlan megfűszerezése a reggelinek.

A Hotel Rum tetején található Solidban modern és elegáns környezetben élvezhetjük a friss és minőségi alapanyagokból készült ételeket és italokat. A Solid Budapest legjobb rooftop éttermei közé tartozik, brunch menüjén pedig olyan finomságok szerepelnek, mint az Egg Benedict, a granola joghurttal és füge chutney-val vagy a vegán babka.

A Solid hétköznap 07:00-től 12:00-ig, vasárnap pedig 14:00-ig várja a reggelizni vágyó vendégeket. Ennek köszönhetően hétköznap és hétvégén is ideális helyszín arra, hogy elcsábítsuk a párunkat egy felejthetetlen reggelivel!

Vacsora egy Michelin csillagos étteremben

Ha egy igazán elegáns és kifinomult gasztronómiai élményre vágyunk, akkor semmi sem érhet a nyomába egy Michelin csillagos étteremben elköltött vacsorának! Mióta a Michelin Budapest éttermeit is értékeli, számos olyan helyet találhatunk, ahol a legmagasabb színvonalú gasztronómiai élményt, és mellé páratlan hangulatot kapunk.

A Michelin-csillaggal díjazott budapesti éttermek között találjuk a SALT-ot is, ahol a magyar konyha és a nemzetközi ízek találkoznak egy kreatív és innovatív módon. A SALT – a fent említett Solid-hoz hasonlóan – a Hotel Rum épületében található, és a legjobb Michelin csillagos éttermek közé tartozik Magyarországon.

Az étterem degusztációs vacsora menüt kínál, amelyben szezonális, helyi alapanyagokból készült fogások szerepelnek. Az ételsor mellé választhatunk hazai vagy nemzetközi borsort, vagy dzsúz párosítást. A SALT egy remek ötlet, ha szeretnénk elkápráztatni párunkat egy csodálatos vacsorával.