Szakított párjával a Hooligans sztárja
2020-02-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyfajta búcsúként tekint kedvesével utolsó közös vakációjukra Kiss Endi, aki Miamiban szakított párjával.

 

Az örökifjú Kiss Endi újra szingli! A Hooligans dobosa nemrégiben szakított barátnőjével, méghozzá a vakációjuk alatt, az Egyesült Államokban, ahova még egy párként érkeztek, de Magyarországra már csak barátokként tértek haza.

„Lindával tudtuk, hogy ez az út egyfajta búcsú. Fáj mindannyiunknak, hogy így alakult, hiszen szerettük egymást, a lányok is odáig voltak érte, azonban mindketten mást akarunk az élettől. Linda harmincnégy éves, saját gyermekre, családra vágyik, amit én ötvenévesen már nem tudok megadni neki. Nehéz volt az elválás, épp ezért adtunk még magunknak egy gondtalan hetet, ami segít a lezárásban” – mesélte a Hot! magazinnak a háromgyermekes apuka, akit kislányai is elkísértek a tengerentúli kalandra. Mint mondja, szavakkal nem tudja kifejezni a gyermekei iránt érzett szeretetét, ők jelentik számára a mindent.

 

„Mély lelki kapocs van köztünk, ők hárman igazi tanítóim. Nélkülük ugyanaz az önző paraszt lennék, aki voltam.”

A zenész minden nap ragaszkodik ahhoz, hogy ő vigye iskolába a lányokat, de azért a rock és a szórakozás is az élete része.

„Óriási a szabadságvágyam, szeretem habzsolni az életet. Harmincéves koromban azt mondogattam, majd negyvenévesen lenyugszom, negyvenévesen azt, hogy ötvenévesen... Hát, ez sem jött össze!”

Forrás: Blikk