Szabó Zsófi komoly döntést hozott, ami megváltoztatja kisfia életét
2018-07-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Közösségi oldalán számolt be Szabó Zsófi arról, hogy innentől kezdve igyekszik majd kevesebb képet megosztani kisfiáról annak ellenére is, hogy nehéz lesz visszafognia magát.Szabó Zsófi az Instagramon árulta el követőinek, hogy mostantól nem mutatja meg olyan rendszerességgel a kisfiát, ahogy eddig tette, mert meg szeretné védeni a kis Mendelt. Ám az InstaStorykban, amelyek mindössze 24 órán át tekinthetők meg a közösségi felületen, bizonyára mégis láthatjuk majd az imádott, hét hónapos kisfiút.

„Mit tegyen egy szülő, aki életében semmire nem volt még ennyire büszke? Ha egyszerűen ég a vágytól, hogy az egész világ lássa, milyen tökéletes gyermeke van? Ismerős? Szerintem ezzel mindenki így van. Azt pedig, hogy mennyi betekintést engedünk az életünkbe, mindenki maga dönti el... Egy biztos: sosem voltam még ilyen boldog, ilyen büszke, ilyen szeretettel teli, és sosem tudok elég hálás lenni a jóistennek, hogy ilyen életet adott” – írta az Instagramon Szabó Zsófi, aki három aranyos fotót is megosztott kettejükről:A műsorvezetőnő aztán a Borsnak is kommentálta döntését:

– Nem szeretném túlzásba vinni, mert a kisfiam egy külön személyiség. Nem akarom, hogy róla szóljon minden, nem akarok vele haknizni, pedig nagyon büszke vagyok rá, és a legszívesebben állandóan mutogatnám – mondta lapnak Zsófi. – Van olyan híresség, aki egyáltalán nem posztol a gyerekéről, van olyan, aki nem mutatja az arcát, van, aki vlogban szerepelteti, de én így döntöttem. Nem szeretném, ha állandóan őt néznék, és azt, hogy hogyan fejlődik napról napra. Próbálom óvni, és csak néha megmutatni a világnak.Forrás: Blikk