Szabó Zsófi gyermeke születéséről vallott
2018-01-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Szabó Zsófi elárulta, hogy minden megváltozott náluk, amikor megszületett a kisfiúk, Mendel. A Story Magazinnak mesélt a büszke édesanya arról, hogy szinte képtelenség volt felkészülni arra, ami rájuk várt a gyermekük születése után.– Az élet amúgy sok mindent felülír, nálunk szinte minden másképpen alakul az elejétől kezdve. Tulajdonképpen a szülés sem teljesen úgy zajlott, mint ahogy elterveztük – emlékezett vissza Zsófi, aki egy kontrollvizsgálat miatt ment be a kórházba, ahol végül úgy döntöttek, hogy császármetszéssel világra segítik Mendelt, aki a kelleténél tovább maradt édesanyja pocakjában.

Aznap nem ez volt az utolsó váratlan esemény, ugyanis hiába beszélték meg férjével, Zsolttal, hogy ő nem lesz jelen a szülésnél, mondván, az nem férfinak való, a sors ismét közbeszólt. Zsófi édesanyja rosszul lett a folyosón, így Zsoltot hívták be a kedveséhez, aki nagyon meglepődött férje jelenlétén.– Hát te mit csinálsz itt? – kérdeztem tőle, annyira meglepett az érkezése. Zsolti csak annyit mondott: itt a helyem. Egyszóval olyan volt az egész jelenet, akár egy hollywoodi filmben, bevallom, el is sírtam magam – mondta az édesanya.

Mendel végül 53 centivel és 3335 grammal jött a világra, ami nagyon megnyugtató volt Zsófi számára, ugyanis többen megjegyezték neki a terhessége alatt, hogy túl kicsi a hasa.– A legfelemelőbb pillanat az volt, amikor felsírt a fiunk, és mi ott voltunk együtt, mindhárman. Zsoltival egyszerre hallhattuk meg a babánk hangját.

Zsófiéknál a karácsony sem úgy alakult, ahogy azt előre eltervezték, ugyanis azt beszélték meg, hogy az ünnepek alatt otthon maradnak, inkább a család látogatja majd meg őket, végül azonban nem bírták ki.

Az első két hét édesanyámé volt, a második két hétre pedig, így karácsonyra és újévre is Nyíregyházára mentünk az apósomékhoz – mondta Zsófi, azonban most egy darabig biztosan otthon lesznek, hiszen az a legfontosabb, hogy Mendel megszokja új otthonát.

A műsorvezető elmondta, hogy az első néhány hét kemény volt a számára, másfél óránként kelt fel Mendel miatt. Sokan mondták neki, hogy ezzel elkapatja a kicsit, de az édesanya bevallotta, hogy képtelen nézni, ahogy a pici sír, s az ösztönei azt súgják, hogy meg kell vigasztalnia.

Forrás: Blikk