Szabó Győző megmutatta kisfiát
2019-06-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Szabó Győző és Rezes Judit is nagyon vágyott egy második gyermekre, a három hónapos Gazsiról pedig most először mutattak fotót.

Szabo Gyozo

Nőnapkor született meg Szabó Győző és Rezes Judit második kisfia, aki a Gáspár nevet kapta. A színész apás szülésre készült, ám lekéste azt a dugó miatt. A színészpár nagyon boldog, hogy a sors három hónappal ezelőtt megajándékozta őket a kis Gazsival, aki tervezett baba volt: mint mondták, a csöppség azért jött a világra, mert a 8 éves Misi kistestvérre vágyott, de Győző és Judit is szerettek volna egy második gyermeket.

Szabo Gyozo

– Még csak az első hónapokban járunk, de a szépségek mellett már látom az anyaság buktatóit is. Bevallom, szoknom kell az új helyzetet. Egyelőre meglehetősen hullámzó a kedélyállapotom, a bezártság és a fáradtság miatt sokszor érzem magam nehéz helyzetben. Győző sohasem tudhatja, milyen állapotban talál, amikor hazaér, illetve milyen megoldandó feladatok várnak rá. Ez mindennap kihívás a számára – mondta a Story magazinnak Rezes Judit. Vőlegénye igyekszik, hogy a családja semmiben ne szenvedjen hiányt, és hogy a sok munka ellenére is minél több időt tölthessen a szeretteivel.

Szabo Gyozo

– El kell ismernem, nem tudok eleget segíteni a menyasszonyomnak. Egy három hónapos kisfiúval rengeteg a teendő, így általában esténként már egy hullafáradt Juditot kapok. Pedig sokszor én is szívesebben érkeznék haza teljes nyugalomba egy-egy tikkasztó nap után, de hát ez nem rendelésre megy – mondta Szabó Győző, aki 48 évesen nagyon vigyáz magára, hogy láthassa a kisfiát érettségizni.

Forrás: Blikk