Sportolónővel jött össze Curtis
2020-09-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tudni, titokban már két hónapja van barátnője a válását nemrég bejelentő Curtisnek: lesifotókkal leplezték le a rappert, aki egy ismert sportolóval bonyolódott románcba.

 

Széki Attila, azaz Curtis nemrégiben váratlan bejelentéssel állt elő a közösségi oldalán: a rapper és felesége, Kriszti, úgy döntöttek, külön utakon folytatják, ám mindent megtesznek annak érdekében, hogy közös gyermekük, Doni ne sérüljön. Curtisék már hónapok ezelőtt szakítottak, melyet azért nem jelentettek be hamarabb, mert abban reménykedtek, helyre tudják hozni kapcsolatukat. Úgy tudni, végül Krisztinél telt be a pohár, ennek ellenére jó viszonyt ápolnak.

Azonban úgy tűnik, Curtis máris továbblépett: a Best magazin fotósa vasárnap kora reggel egy titokzatos barátnővel kapta lencsevégre, amint elhagyták a rapper lakását. A magazin szerint Curtis két hónapja egy ismert sportolóval, a Győrben játszó Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval bonyolódott románcba, akit nem rejteget barátai előtt sem. Újpesti törzshelyére is magával viszi, egy héttel ezelőtt pedig Győrben buliztak.

Az alábbi csapatképen a női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőire készülő válogatott néhány tagja látható. Curtis legújabb kiszemeltje, Barnai Judit a hátsó sorban látható középen.

 

- A múlt pénteken Attila a művészválogatottal focizott Győrben, a Futball Éjszakája gálamérkőzésen. Judittal ott találkoztak, majd egész este együtt szórakoztak. Meg sem próbálták titkolni, hogy egy párt alkotnak. Egyeseknek akkor úgy tűnt, a fiatal sportolólány van jobban oda a rapperért. Végül kettesben távoztak - mesélte a lapnak Curtis egyik közeli ismerőse.

Forrás: Blikk