Singh Viki elárulta, hogyan csíphetik fel őt a férfiak
2022-08-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Singh Viki azt mondja, nem a legegyszerűbb célpont a férfiak számára, hiszen a határozottsága és kisugárzása sokszor ijesztő az érdeklődő urak számára. Az énekesnő most bővebben is mesélt arról, hogy már nyitott lenne egy új kapcsolatra, s azt is elárulta, hogyan lehet felcsípni őt.Singh Viki tavasszal jelentette be, hogy öt év után szakítottak párjával, Csepregi Tamással. Bár egy ideig nem szeretett volna új kapcsolatot, az énekesnő most úgy érzi, nyitott lenne a szerelemre. Azt is elmondta, hogy az utóbbi néhány évben többet szerepel tévéműsorokban, illetve a közösségi médiában, így egyre gyakrabban veszi észre, hogy felismerik az utcán. Arról, hogy mennyien szólítják le, így nyilatkozott:

"Azt érzem, hogy a férfiak megijednek ettől és félnek tőlem. Nem tudom, mit gondolnak, hogy megharapom őket? Igaz, nem vagyok az a típus, aki szeret szórakozóhelyen ismerkedni"– jelentette ki az előadó, hozzátéve: azért nem kedveli ezt a fajta ismerkedést, mert sosem biztos benne, hogy az illető valóban kíváncsi rá, vagy csak az ismertsége miatt közeledik hozzá. Kitért arra is, hogy mi miatt lehet nehezebb megközelíteni őt:

„Másrészt tény, hogy nem viselkedem úgy, és nem vagyok olyan csaj, akit könnyen fel lehet csípni egy bárban. Távolságtartó vagyok, és nem feltétlenül szorulok rá arra, hogy bárki bármire meghívjon engem, mert meghívom én magam. Ez szerintem sok férfinak riasztó. Nem teszem az agyam, és nem rázom a bulámat azt üzenve, hogy gyertek, csípjetek fel! Nálam nincs ez a kétségbeesett pasizás, így pedig nehezebb egy fiúnak a közelembe férkőzni” – vallotta be Viki a Borsnak, majd hozzátette: nem kényszeresen keresi a boldogságot.

Forrás: Blikk