Shakira porig alázza új dalában Piquét
2023-01-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shakira nem bírta magában tartani az érzéseit: új dalában nyíltan alázza Piquét, illetve hűtlen exének új barátnőjét, Clara Chia Martit.

Az énekesnő legújabb szerzeményében, ami a BZRP Music Session #53 címmel jelent meg az argentin DJ Bizarrap közreműködésével, visszavágott az FC Barcelona egykori védőjének.

A közel három és fél perces szám fő témája a focista és csinos kedvese, akiket nem kímélt az énekesnő.

„Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit. Bajnoknak mutatod magad, de amikor szükségem volt rád, a legrosszabb éned bújt elő.

Sajnálom, édes, már régen ki kellett volna dobnom azt a macskát… A magamfajta farkas nem az olyanoknak való, mint amilyen te vagy. Kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal” – hallható a dalban.

Shakira és Piqué kapcsolata 11 év után ért véget, ugyanis a spanyol labdarúgó megcsalta a kolumbiai énekesnőt: többször kimaradt éjszakára, amikor is a barátaival járta a helyi szórakozóhelyeket.

Az énekesnőnél egy idő után betelt a pohár, és kiadta a hátvéd útját. Hosszas vita után végül megegyeztek az anyagi kérdéseket és a gyerekek elhelyezését illetően is.