Schumacher Vanda hogyan hívja fel a gazdagok figyelmét magára?
2023-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Schumacher Vanda megosztotta a követőivel a saját praktikáit azzal kapcsolatban, hogyan barátkozik össze hírességekkel és hogy hívatja meg magát az elitebb körökbe.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Schumacher Vanda bejutott a cannes-i filmfesztiválra és a vörös szőnyegen is lencsevégre kapták. A ValóVilág műsorvezetője így világsztárokkal vehette körbe magát és bulizhatott a legnagyobb színészekkel és rendezőkkel. Vanda most kitálalt a közösségi oldalán arról, hogyan sikerült a filmfesztiválon eligazodnia, és útmutató videót rakott ki azzal kapcsolatosan, hogyan ismerkedik össze a gazdagabb, elitebb réteggel.

"Nyilván azért jöttem Cannes-ba, mert itt azért az ember elég könnyen barátkozik, mindenki a filmiparban dolgozik. Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika" - ecsetelte a TikTokjában a tévés, aki végig egy igen elegáns nadrágkosztümben szelte az utcákat.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer az egyik legfontosabb. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem veszed magad körbe jó emberekkel. A legkönnyebb módja, hogy tartozz egy társadalmi réteghez, hogy ha ugyanoda jársz, ahova ők is. Ha mindennap látják a csinos fejedet ugyanabban a kávézóban, étteremben, boltban és utcában, akkor egy idő után valahogy spanokká váltok

- hangsúlyozta, majd megmutatta, hogyan is működött a bejutási rendszer, az ellenőrzés, illetve a filmvetítések a fesztiválon.