Sáfrány Emese és Inti komoly döntést hoztak párkapcsolatukról
2023-01-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián idén nyáron találtak egymásra, ami igazi ajándék volt Emese számára, miután gyermeke édesapjával, Hornyák Ádámmal az év elején a különválás mellett döntöttek.

Ezúttal azonban szó sincs szakításról, épp ellenkezőleg: a pár boldogabb, mint valaha, ám úgy döntöttek, ezentúl magánügyként kezelik a kapcsolatukat.

– Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből – mondta el a Blikknek Sáfrány Emese.

A légtornász rengeteget változott az utóbbi időben, és már nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint régen.

– Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat – jelentette ki Emese.