Rékasi Károly elárulta, hogyan kérte meg Pikali Gerda kezét
2019-03-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Rékasi Károly úgy döntött, otthagyja a József Attila Színházat – az okait most elárulta. akárcsak Pikali Gerda eljegyzésének részleteit.Bizonyára lesújtotta a színház kedvelőket a hír, miszerint Rékasi Károly ősztől már nem lép színpadra a József Attila Színházban. Nemcsák Károly igazgatót azonban nem érte váratlanul a bejelentés, Rékasi ugyanis előre tájékoztatta őt erről, mint lehetséges opcióról:

„Nemcsák Károly igazgató úrnak már az évad elején elmondtam, ha bizonyos ügyekben nem tudok előrébb lépni, akkor távozok” – kezdte a színész a Storynak, majd bevallotta: neki is nehéz volt ezt a döntést meghoznia, s rosszul is érezte magát a felmondása után.

„Az elköszönés után persze pocsékul éreztem magam, hiszen mindig is azt vallottam, nekem két szakmai szerelmem van: a József Attila Színház és a Barátok közt. Úgyhogy az elválás pont úgy fájt, mint egy szakítás” – mesélte Bartha Zsolt megformálója, aki itt ismerte meg kedvesét, Pikali Gerdát, a Feketeszárú cseresznye próbái alatt.Azonnal egymásba szerettek, kapcsolatuk pedig annyira komoly, hogy Rékasi nyáron úgy döntött, eljegyzi szerelmét. Sokáig az a hír járta, hogy a színész egy hajón tette fel a nagy kérdést párjának, ám most ezzel kapcsolatban is tiszta vizet öntött a pohárba.

„Tavaly nyáron Sorrentóban, egy parkolóház bejárata előtt, a nagy kék P betűs tábla alatt kérdeztem meg tőle, nem emeljük-e magasabb szintre a kapcsolatunkat” – vallotta be a sorozatsztár. Természetesen ennek is megvolt az oka, hiszen Rékasi azt vallja, nem szereti a hétköznapi dolgokat, mert unalmasnak tartja azokat. Bár egy tengerparti sétányon bizonyára romantikusabb lett volna letérdelni a szerelme előtt, de az nem ő lett volna.

„A parkoló számomra ugyanis azt jelenti: nyugodj meg, állj meg, nem kell sehova menned, jó helyen vagy” – zárta gondolatait a színész, aki már nagyon készül az esküvőjére.Forrás: Blikk