Rácz Gergőék titokban összeházasodtak
2018-01-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Rácz Gergő és kedvese 5 év után, titokban összeházasodtak. Most álomesküvőjükről meséltek.Rácz Gergő és szerelme, Bea ősszel jelentették be, hogy decemberben összeházasodnak - a boldogító igent viszont végül titokban mondták ki.

A pár most elárulta, hogy miért ilyen sietősen szervezték meg az esküvőjüket, csupán két hónap alatt.

- Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, bíztunk magunkban - mesélte Gergő a Bestnek.

A hideg időre való tekintettel az esküvőt és a lagzit is egy helyszínen tartották meg december 29-én, egy Budapest mellett fekvő kastélyszerű rendezvényteremben.

- Csodaszép volt a helyszín, olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese, szép, elegáns és varázslatos. Sok-sok zenét válogattam össze az alkalomra, más dallam szólt, amikor én beléptem, és más, amikor Bea, és akkor is, amikor gyűrűt váltottunk. Sohasem felejtem el, amikor megláttam a feleségemet felém közeledni - emlékezett vissza Gergő, aki a boldogságtól sugárzó Beát látva elérzékenyült.A lakodalomban a hagyományos ételeké volt a főszerep, többek között húslevest, sülteket, különböző köreteket, salátákat és süteményeket szolgáltak fel. Az esküvői tortájuk egy háromemeletes, marcipánbevonatú gyümölcstorta volt, természetesen laktózmentesen, hogy a vőlegény is ehessen belőle. A mulatozás annyira jól sikerült, hogy egészen hajnali négyig táncoltak az utolsó vendégek.

Forrás: Blikk