Rácz Gergő beismerte hűtlenségét
2021-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tavaly az év dalának választották Rácz Gergő Mostantól című slágerét. Az énekes elmesélte, hogy a népszerű szerzemény, aminek témája a megcsalás, személyes élményen alapul, és új dala, a Titkod nem leszek is ugyanezt a témát járja körül, csak egy másik szemszögből. De vajon mit szól a felesége ahhoz, hogy férje ország-világ előtt vállalja egykori hűtlenségét? Mit érez Bea, ha meghallja a rádióban a dalt? Erről ő maga beszélt a Story magazinnak.

 

– Én magam biztattam Gergőt arra, hogy írja ki magából az érzéseit. Nem gondolom, hogy el kellett volna titkolnunk, mindez a kapcsolatunk elején történt, amikor kialakulóban voltak a dolgok. Ma már nyugodtan kimondhatjuk, hogy a kapcsolatunk erős, és magunk mögött hagytuk a kezdeti nehézségeket – kezdi Beatrix a magazinnak, és elárulja, eleinte nem volt jó visszagondolni rá, most azonban saját magán is azt érzi, hogy amióta megszületett a dal, még inkább a helyére került minden.

– Féltem, hogy nem lesz szimpatikus a rajongóknak – utal férje félelépésére. – Szerencsére siker lett. Amikor több interjúban is elmesélte a történetünket, az nekem olyan volt, mint egy terápia. Sokszor megkönnyeztem, amikor nyilatkozott, mert abból kiderült, hogy mennyire megértette, min mentem keresztül abban az időszakban. Ez hatalmas visszaigazolást jelentett – folytatja Gergő gyönyörű felsége, aki két és fél évvel ezelőtt egy gyönyörű kislánnyal, Lorinával ajándékozta meg szerelmét.Sok család nehézségként élte meg az elmúlt hónapok összezártságát, de Gergőéknék már volt tapasztalata ezen a téren, ugyanis nemcsak a magánéletben partnere, hanem a munkában is.

Forrás: Blikk