Polyák Lilla meglepő őszinteséggel vallott a házasságáról
2019-06-21  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Gömöri András Máté testépítő bajnok lett, de az idáig vezető út eléggé megterhelő volt mindkettejüknek.

Polyak Lilla

Még Polyák Lilla sem tudta, hogy mi vár rá, amikor négy év randizás után tavaly nyáron kimondta a boldogító igent Gömöri András Máténak. A színésznő nyilatkozata szerint mára hozzászokott ahhoz, hogy a férje időről-időre extrém kihívásokat tűz ki maga elé, ezért akkor sem lepődött meg, amikor Máté nyolc hónappal ezelőtt kitalálta, hogy versenyszerűen fog foglalkozni a testépítéssel.

Gomori Andras Mate

Lilla mindenképpen támogatni akarta az álmai elérésében, még ha a közös életüket heti hat alkalommal hajnali edzések nehezítették. Hozzátette, Máté brutális tempót diktált magának, fáradttá és ingerlékennyé vált, szó sem lehetett meghitt beszélgetésekről, közös programokról.

Gomori Andras Mate

"Egyre csak arra gondoltam, legyen már vége ennek az egésznek, és kapjam vissza az én vidám, beszédes, örök optimista férjemet" - nyilatkozta Lilla, aki sosem árulta el az érzéseit vagy gondolatait, nehogy hátráltassa a férjét a céljai elérésében. Hozzátette, Máté versenyformája inkább ijesztően nézett ki, ami legfeljebb a bíróknak tetszhetett. A színésznő elmondása szerint a 4%-ra lecsökkent testzsír és a rengeteg szálkás izom ellenére a férje olyan gyengének tűnt, mint akihez mentőt kell hívni.

A család nyolc kemény hónap után fellélegezhet és tervezhetik a felhőtlen nyári időszakot, hogy bepótolják a közös élményeket.

Forrás: Blikk