Polyák Lilla gyereket akar
2019-02-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Polyák Lilla három évvel ezelőtt házasodott össze a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri Mátéval, akit most egy gyermekkel is szeretne megajándékozni.Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága négy évvel ezelőtt futott zátonyra. A színésznő teljesen padlóra került, csak egy hosszabb, spirituális időszak segítségével sikerült újra talpra állnia.

– Nagyon sokáig úgy éltem az életemet, hogy holtomiglan-holtodiglan. Az utolsó pillanatig kapaszkodtam, reméltem, de egyszer csak rá kellett döbbennem: nem hazudhatok tovább magamnak. Egy ideje már nem létezett az, amihez én foggal-körömmel ragaszkodtam, és el kell engednem, mert ez már a múlt – mesélte Lilla a Borsnak.A 42 éves színésznő talán nem is gondolta, hogy ilyen gyorsan rátalál ismét a boldogság: 27 éves kollégájával, Gömöri András Mátéval három évvel ezelőtt estek szerelembe, tavaly nyáron pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Lilla úgy érzi, már csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy minden tökéletes legyen: Máté újra felélesztette benne a gyermek utáni vágyat, szerelemgyereket akar szülni kedvesének.

– Hatalmas boldogság már három éve Máté párjának lenni és mellette tölteni az időt. Természetesen a közös ba­bát is komolyan terv­be vettük, na­gyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel – mondta Lilla a lapnak.

Forrás: Blikk