Parádés részletek Liptai Claudia álomesküvőjéről
2018-06-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A Best Magazin is jelen volt Pataki Ádám és Liptai Claudia lagziján, ahol fergeteges bulit csapott a násznép. Noha egy fél nappal korábban még nem volt biztos, hogy az esküvőt nem mossa el a Sarlóspusztát sújtó vihar: nem elég, hogy elment az áram, villám csapott abba a házba, ahol Claudia készülődött, s még a szél is megtépte a környező fákat, a sárról nem is beszélve.Ám délutánra minden a helyére került, a nap is kisütött, így kezdődhetett a régóta várt ceremónia. A lagzit Ádám szavai nyitották meg, utána pedig megkezdődött a féktelen bulizás.

A menü is egészen parádésra sikeredett: húsleves mellett borjúpaprikás és rántott csirkecombfilé várta a vendégeket, de szerepelt a listán még süllőfilé, rántott patisszon és cigánypecsenye is. Az édesszájúakat Esterházy- és puncstorta várta, de volt sós karamella és gyümölcsös sajtkosár is.

Nem csak a felnőttek, de a gyerekek is jól érezhették magukat, akikre nem lehetett panasz egész este. Ádám lányai még a táncteret is meghódították, akikhez a kis Marci is csatlakozott a maga módján.Mivel az ifjú pár tősgyökeres Star Wars-rajongó, így a lagziról sem hiányozhattak a Birodalmi rohamosztagosok, de a tortájukon is ott díszelgett Han Solo és Leia hercegnő.

„Engem még most is úgy megérint ez a sorozat, hogy a hetedik részt nézve elsírtam magam, amikor megölték Han Solót” – mondta Claudia a lapnak.

Miután mindenki evett mindenből, indulhatott a tánc, amit Ádám és Claudia country előadása alapozott meg: a férj igazi cowboynak öltözött, míg felesége egy vörös ruhában ropta.

Nem volt olyan sláger, amit ne játszottak volna le, legyen az külföldi vagy magyar, ráadásul egy percre sem volt megállás.

Till Atilla és Ábel Anita különösen ráérzett a dologra, olyannyira, hogy a műsorvezetőnek még inget is kellett cserélnie egy idő után, annyira belejött.Ugyan alkoholból nem volt hiány, senki sem ivott többet a kelleténél, így ezzel sem volt probléma.

Csonka András sem hiányozhatott a buliból, aki valamikor este 11 után toppant be, majd éjfél körül előadta két új dalát is, mindenki legnagyobb örömére.

Pici Ding-dong számára az egész násznép vonatozni kezdett, utána pedig Garami Gábor vette át a stafétabotot, hogy tovább folytatódhasson a zenélés, de még egy limbóversenyt is tartottak. A dínom-dánom fél háromkor véget ért, a násznép pedig végre nyugovóra tért.

– Annak örülök a legjobban, hogy szinte soha nem láttam az asztaloknál ülni senkit. Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk” – mondta Claudia.Forrás: Blikk