Összeházasodott a magyar modell és az olasz sztárfocista
2022-07-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A magyar modell, Varga Viktória már egy ideje egy párt alkot a milliárdos olasz focistával, Graziano Pellével. Viki úgy gondolja, a focistafeleségek között is van olyan, aki önálló karriert épít, míg mások főállású édesanyaként tevékenykednek, viszont szerinte egy közös mindenképp van bennük: mindannyian erős nők, akik egy sikeres férfi mögött állnak. A győri születésű szépség nemcsak a világ egyik legjobban fizetett focistájának kedvese, de híres modell, influenszer és üzletasszony egyaránt.

A modell és a focista szerelme először távkapcsolatként indult, aztán nem bírták egymás nélkül és összeköltöztek. Mindketten rengeteget utaznak a munkájuk miatt: Grazianónak a világ minden pontján vannak meccsei, Viki pedig a legnagyobb divatmárkákkal dolgozik együtt, például a Calzedoniával vagy az Intimissimivel. A sztárpár nemrég hatalmas örömhírt jelentett be, ugyanis július 2-án mondták ki a boldogító igent az oltár előtt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktória Varga (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés


Varga Viktória részletesen mesélt álomesküvőjéről, azt is megmutatva, hol tartották a ceremóniát, a lakodalmat és a vacsorát.


 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktória Varga (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés


„Bocsánat, hogy eltűntem, de az elmúlt két napot nagyon szerettem volna átélni, a telefonomat is eltettem. Micsoda nap volt! Olyan különlegesen sikerült! Az esküvő előtt pár nappal érkezett meg a családom Puglia tartományba, együtt vacsoráztunk, a lagzi előtti éjszakán pedig a barátaim is megjöttek. A ceremónia másnapján a Grotta Palazzesében mind együtt vacsoráztunk, ami egy csodálatos étterem Polignano a Mare-ben, a szertartásra a közeli Ostuniban került sor” – emlékezett vissza a nagy napra.
 
"Ez a szerelmi történetünk következő oldala"– olvasható a meghitt szertartás alatti fotójuk mellett.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktória Varga (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés


A kapcsolatukra igazán filmbe illően derült fény, mivel a modell a 2016-os foci Eb-n a lelátóról szurkolt kedvese mezében, a közvetítés alatt pedig nem egyszer mutatta őt a kamera. Nem telt hosszú időbe, mire a médiában dolgozók rájöttek, hogy az olasz macsó egy magyar szépségért van oda. A labdarúgó Dubajban kérte meg a szőke bombázó kezét, s nem is akárhol, hiszen a Burdzs Khalifa tetején térdelt le a lány elé, amely pillanatot rózsaszirmok tettek még tökéletesebbé.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktória Varga (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés


Graziano milliárdos fizetéséből nem lehetett nehéz világraszóló lakodalmat összehozni, ugyanis az olasz csatár évi jövedelme közel 6 és fél milliárd forintnak felel meg. A lakodalmat Ostuniban tartották, az olaszországi Puglia tartományban. A káprázatos város egy tengerpart mellett található, míg a ceremóniát Masseria Lamacoppa nevű luxusvillába szervezték. Másnap egy egzotikus helyen, a sziklába vájt Grotta Palazzesében látták vendégül a násznépet. Viki a helyszínekről szintén megosztott fotókat és videókat a 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atelier Emé (@ateliereme) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk