Olaszországba költözik Gianni és Zita
2018-08-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Izgalmas időszak elé néz Debreczeni Zita és Gianni: a házaspár ugyanis hamarosan elköltözik Magyarországról.Gianni és Debreczeni Zita már másfél éve házasságban élnek, amelynek minden egyes percét élvezik. A modellből lett fotográfus azóta nevet is változtatott, amit – bár először még neki is szokatlan volt egy kicsit – mostanra megszeretett: Annoni Zitának hívják.

Gianni felesége a Best magazinnak mesélt arról, mennyire megváltozott az életük, amióta hivatalosan is egybekeltek.„Nem értek egyet azokkal, akik azt állítják, ez csak egy papír, nem több. A házasság nagyon jó dolog, és azt mondom, ha valaki nagyon biztos lábakon érzi a kapcsolatát, akkor mindenképpen vágjon bele, mert egészen más érzés, amikor ott állsz egy férfi mellett, és úgy mutat be: a feleségem” – magyarázta a lapnak.

Zita azt mondja, az együtt töltött idő alatt rengeteget tanultak egymástól: Gianni a felesége szakmája iránt érdeklődve elkezdett fotózni, miközben kedvesének nagyon sok konyhai trükköt adott át.

„Már csak idő kérdése, hogy profi legyek az olasz konyhában, és ez a vágy a férjemben is ott él. Szeretné magát tovább képezni, ezért mindenképpen Olaszországban akar részt venni egy főzőtanfolyamon” – meséli Zita. „Ez azt jelenti, hogy hosszabb időre kiköltözünk, amit egyáltalán nem bánok. Sőt, amíg ő elmerül az olasz kulinária rejtelmeiben, addig én szeretném megtanulni a nyelvet, és egy kicsit szoknám az ottani életstílust is, amire nagyon kíváncsi vagyok már a kapcsolatunk kezdetétől fogva.”Forrás: Blikk