Ők lesznek Meghan és Harry első gyermekének keresztszülei
2018-08-29  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Bár a gyermekvállalás még csak tervben van, Harry és Meghan már gondosan kiválasztotta a keresztszülőknek a legmegfelelőbb párt a barátok közül.Régóta lehet tudni, hogy Meghan Markle és Harry herceg nagyon jó viszonyt ápol a hollywoodi álompárral, George és Amal Clooney-val. Nemrégiben még a sztárpár olaszországi nyaralójába is ellátogattak.

A jövendőbeli keresztszülők kilétéről már jó ideje tart a spekuláció, ám egy, a szerelmesekhez közeli forrás most megtörte a csendet: a pár olaszországi kiruccanásukon tette fel a kérdést George-nak és Amalnak, akik örömmel elvállalták a megtiszteltető feladatot.Harryék régóta ismerik George-ékat, és látván, milyen jól bánnak saját ikreikkel, megbizonyosodtak arról, hogy ők a tökéletes választás a feladatra.

A forrás azt is elárulta a Mirrornak, hogy a híres színész és jogász felesége azonnal igent mondtak a felkérésre, sőt azt is megígérték, viszonozzák majd a gesztust, és következő gyermekük születésénél ők is számítanak Harryre és Meghanre, mint keresztszülőkre.

És most, hogy már a keresztszülők is megvannak, a kérdés csak az: mikor érkezik a pici?

Forrás: Blikk