A nevetés és nevettetés mindenkit vonzóvá tesz
2016-08-10  /  Szerző:   /   Tudtad-e? A jó kedélyű nők és férfiak sokkal kelendőbbek, mint búskomor társaikEgy friss közvéleménykutatás mutatta ki, hogy a nevetés nem csak az egészségnek jó, hanem vonzóvá is tesz. Ezt a következtetést állapította meg egy német online párkereső oldal.

Az egyedülállók közül 96% gondolja úgy, hogy fontos tulajdonság a humor. Arról, hogy leendőbeli párja mennyire humoros meg is szeretne bizonyosodni. Pasik közül 85%, a nők közül pedig 83% tartja vonzónak azt a személyt, aki megnevetteti.

Hölgyeim, ha van egy olyan pasi, akit meg szeretnél hódítani ne spórolj a nevetéssel! A férfiak 70%-ának különösen hízelgő és szexi, ha nevetnek a viccein. A nőknél sincsen ez másképp: minden második nő szexinek titulálja, ha egy pasit meg tud nevettetni.

A felmérésben a résztvevők többsége, azaz 61% a félreérthető poénokat és a feket humor tartja legviccesebbnek, ezenkívül minden negyedik szingli vallotta úgy, hogy a politikailag nem korrekt poénokat részesíti előnyben. A szexuális töltésű humorral vigyázni kell: a férfiak közül mindössze 22%, a nők csupán 9%-a szórakozik jól az ilyesfajta poénokon.

Emellett a nők 22%-a tud nevetni a férfiak gyengeségeit kiparodizáló poénokon. A pasik szintén 22%-a élvezi csak a nőkről szóló poénokat, ezért inkább a szőkenős vicceket érdemes elrakni jó mélyre, szintén a kisebbséggel foglalkozó humort, ami csak 8%-os rajongótáborral bír.

Neked fontos a humor? Még keresed a párod? Regisztrálj hazánk egyik legnagyobb és legrégebbi online társkeresőjére, a Randivonalra

par